SON DAKİKA



Haber > Dünya > 3. Dünya savaşı mı çıkıyor? Kremlin'e hava savunma sistemi kuruluyor!

3. Dünya savaşı mı çıkıyor? Kremlin'e hava savunma sistemi kuruluyor!

27 Aralık 2022 Salı - 09:46




Rusya'nın Moskova kentinde bulunan Kremlin sarayı çevresine hava savunma sistemi kurulduğu iddia edildi





Gerek Ukrayna ile girdiği savaş gerek ise ülke ekonomisinin kötüye gidişi Rusya lideri Vilademir Putin'i tedirgin etmeye başladı. 

Dünya'yı nükleer silah kullanmak ile tehdit eden kremlin yönetimi olası bir 3. dünya savaşının çıkma ihtimalini gerek yanına çekmeye çalıştığı ülkeler ile gerek ise kutuplaştırmaya çalıştığı farklı kesimler ile tetikleme gayreti gösterirken, Ukrayna savaşında en büyük darbeyi arkasında olacağını düşündüğü ancak gerekli desteği görmediği Çin'den aldı.

Zaman zaman kendi ülkesinde de güvenlik tedbirleri çerçevesinde ortadan kaybolan Rus liderin şimdi ise adım adım dünya savaşına hazırlanıyor söylentileri kulaktan kulağa yayılmaya başladı.

Öyleki bugün Rus hava kuvvetlerinde görevli Mi-8 kargo helikopterleri Kremlin sarayına çok sayıda askeri envanter götürdü. Bölge kaynaklarından alınan ancak resmi ağızlardan doğrulanmayan bilgilere göre Putin, Kremlin'i hava savunma sistemleri ile donatıyor.

Bölge kaynakları Rus halkının bir kısmının Ukrayna savaşına karşı bu nedenle de ülke içerisinde kutuplaşmanın olduğunu belirtiyor. 


Öte yandan  Rus parlamentosunun alt kanadı Duma, Rus ordusuna katılmamak için ülkeyi terk eden Rus vatandaşlarına farklı bir vergi sistemi uygulanması konusunda mutabakata varmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap