SON DAKİKA



Haber > Dünya > 136 kişiye tecavüz eden sapığın yeni kurbanları çıktı!

136 kişiye tecavüz eden sapığın yeni kurbanları çıktı!

30 Nisan 2021 Cuma - 11:27




İngiltere'ye gelip 10 senede 159'dan fazla erkeği taciz ve bunlardan 136'sına tecavüz eden 36 yaşındaki doktora öğrencisi yeniden gündeme geldi.





Endonezya'dan İngiltere'ye gelen ve 10 yıl içerisinde 159'dan fazla erkeği taciz ve bunlardan 136'sına tecavüz eden Reynhard Sinaga bir kez daha dünya gündeminde. Ömür boyu hapis cezasına çarptırılan seri tecavüzcü hakkında, "İngiltere'nin gelmiş geçmiş en korkunç tecavüzcüsü" yorumu yapılıyor.

İngiltere'de onlarca erkeğe tecavüz ve cinsel saldırıdan suçlu bulunan Endonezya vatandaşı Reynhard Sinaga, ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştı. Manchester'da görülen davada 36 yaşındaki doktora öğrencisi, 136'sı tecavüz, toplam 159 cinsel saldırıdan suçlu bulunmuştu.

Sinaga'nın gece kulüpleri ve bar çıkışlarında erkekleri evine davet ettiği, daha sonra uyku ilacı ve tecavüz hapıyla uyutarak bu kişilere cinsel saldırıda bulunduğu belirtiliyor.

Sapık adamın tecavüzleri iki farklı cep telefonuyla videoya çektiği de mahkemede açıklanan kan donduran detaylardan biri. Sinaga, çevresi tarafından sessiz ve sakin biri olarak tanımlanıyor. Sinaga’yı yakalayan polis şefi Ian Rushton, azılı suçlu hakkında "İngiltere tarihinin gördüğü en korkunç tecavüzcü" yorumunu yapmıştı.

Reynhard Sinaga, "Canavar Malikanesi" olarak anılan cezaevine nakledildi. Çocuk istismarcısı Ian Watkins, tecavüzcü John Worboys ve katil Jeremy Bamber gibi suçluların da yattığı Wakefield Cezaevi'nde yatacak.

Seri tecavüzcünün iki buçuk yıla kendine yüzlerce kurban seçtiği aktarılırken 36 yaşındaki sapığın savunması ise tüyler ürpertmişti. Kendine özellikle genç erkekleri kurban seçen Sinaga, savunmasında "Ölü taklidi yaparak cinsel ilişkiye girmek istiyorlardı" diye konuştu. Hakim ise seri tecavüzcünün açıklamalarını "gülünç" bulduğunu söyledi.

Sinaga'nın eski bir arkadaşı, Reynahrd Sinaga'nın babasının Endonezya'da çok zengin bir iş adamı olduğunu, Sinaga'nın da bu sayede eğitim almak amacıyla İngiltere'nin Manchester kentine yerleştiğini anlattı.

İsmi açıklanmayan kaynak, Sinaga'nın ailesinin, oğullarının eşcinsel olduğundan haberdar olmadığını ve seri tecavüzcüyü bir kadınla evlendirmeye çalıştığını da söyledi.

Yeni yaşanan bir gelişmeye göre İngiliz dedektifler, Britanya'nın en kötü tecavüzcüsü Reynhard Sinaga tarafından saldırıya uğradığını düşündükleri 60 kişinin daha izini sürmek istiyor.

Polis, Sinaga'nın Manchester'ın gece kulüplerinin olduğu bölgede, apartman dairesine çağırıp sonra da bayılttığına inanılan 23 kişiyi daha tespit etti. Endonezyalı Sinaga, ardından kurbanlarına tecavüz etti ya da cinsel saldırıda bulundu ve bu korkunç anları cep telefonuna kaydetti.

Manchester Polisi Sinaga'nın dört duruşmasının sonuncusunun ardından 155 ihbar aldı. Bunlardan 23'ü potansiyel kurban olarak belirlendi. 12'si Sinaga'nın cihazlarından görüntüler alındıktan sonra kimliği belirsiz kurban olarak sınıflandırılmıştı. Polis yetkilileri hala kimliği belirsiz 60 kişiyi ve diğer kurbanları öne çıkmaya çağırıyor.

18 yaşındaki bir rugby oyuncusu, mahkemede tanıklık ederek sapık tecavüzcünün elinden nasıl kurtulduğunu anlatmıştı. İsmi açıklanmayan genç kurban, uyandığında bir yatakta olduğunu, pantolonunun bileklerine indirilmiş durumda olduğunu ve Sinaga'nın onu taciz etmekte olduğunu gördüğünü açıkladı.

190 cm boyuncaki genç sporcu, kendine gelip durumu fark ettiğinde Reynhard Sinaga'ya vurmaya başladı. Rugby oyuncusu, sapık adamı öyle kötü dövdü ki, Saniga beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırıldı.


Tecavüzü kaydettiği cep telefonunu cebinde unutan Saniga, kurbanın anlattıklarından sonra mide bulandıran görüntülerin izlenmesiyle yakalanarak tutuklandı. Duruşmada yargıç, İngiltere'ye 12 yıl önce gelen Sinaga'nın 30 yıl boyunca şartlı tahliye başvurusu yapamayacağını açıkladı.

Reynhard Sinaga bir dizi başka cinsel saldırı suçundan geçen yıl da ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştı. Ancak yargıç devam eden diğer soruşturmaları etkileyebileceği gerekçesiyle duruşmalara yayın yasağı getirmişti.

Bir yargıcın "İngiltere tarihinin en azılı tecavüzcüsü" dediği Sinaga, kurbanlarından birinin ayılıp polisi aramasıyla 2017'de yakalandı. Polis yetkilileri, evinde çok sayıda kimlik kartı, çalıntı telefon ve saat bulunan Sinaga'nın işlediği suçların 10 yıllık bir dönemi kapsadığını söylüyor.

Reynhard Sinaga hakkında toplam 4 dava vardı. Dün sonuçlanan son iki dava, Sinaga'nın Ocak 2015 ve Mayıs 2017'de 25 erkeğe karşı işlediği öne sürülen suçları kapsıyordu.

Sinaga önceki iki davada ise toplam 23 erkeğe tecavüzden hüküm giymişti. Polis, Sinaga'nın kurbanlarından 70'inin kimliğinin henüz tespit edilemediğini açıkladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap