SON DAKİKA



Haber > Dünya > 1 hafta önceden başladı! Trump'a bakın ne yaptılar

1 hafta önceden başladı! Trump'a bakın ne yaptılar

07 Temmuz 2018 Cumartesi - 20:16




ABD Başkanı Donald Trump, gelecek hafta düzenlenecek NATO zirvesi için geleceği Belçika'nın başkenti Brüksel'de binlerce kişi tarafından protesto e





Belçika'daki çeşitli sivil toplum kuruluşları ve sendikaların çağrısı  üzerine binlerce kişi, Trump karşıtı gösteri için NATO ve çeşitli Avrupa  Birliği  (AB) kurumlarına ev sahipliği yapan Brüksel'in Kuzey Tren Garı  önünde buluştu.

Protestocular, üzerinde "Trump'ı durdurun", "Küçük ellerini   haklarımdan uzak tut", "İklim değişikliği yalan değil" ve "Cehennem çukurumuzdan   uzak dur"  yazılı döviz, pankart ve flamalar açtı.

Öte yandan gösteriye Filistin yanlısı gruplar da destek verdi. "Trump  hoş gelmedi: Barışı yeniden yüceltelim" sloganıyla yürüyen Filistin destekçileri,  Trump ve ABD'nin Ortadoğu politikaları aleyhinde sloganlar attı. Belçika polisi, protesto nedeniyle çevrede geniş güvenlik tedbirleri  aldı. ABD Başkanı Trump aleyhinde sloganlar atan grup, olaysız dağıldı.

NATO Zirvesi 11-12 Temmuz tarihlerinde Brüksel'de düzenlenecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap