SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Zıvalıoğlu'nun eli değdi

Zıvalıoğlu'nun eli değdi

14 Kasım 2017 Salı - 07:58








Yiğidin hakkını yiğide verelim. Adam bismillah deyip elini dokundurdu, 1461 Trabzon'da her şey değişti. Hamdi Zıvalıoğlu teknik adamlığa getirildikten sonra 1461 Trabzon müthiş bir çıkış yakaladı. Kötü giden süreç tersine çevrildi. Demek ki keramet Hamdi hocada. Kadroya bakıyoruz aynı. Oyunculara bakıyoruz aynı oyuncular. O zaman sıkıntı başka yerlerdeymiş. İş bilenen, kılıç kuşananın. Hamdi hoca işi bilip kılıcı iyi kuşanmış. Hamdi Zıvalıoğlu ve ekibini kutluyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.

***

NE DEĞİŞMİŞTİR?

Antalya kampı sona erdi. Rıza hoca kampın çok iyi geçtiğini, oyuncuları belli bir seviyeye getirdiklerini söyledi. Bizler de merak ediyoruz Antalya kampı Trabzonspor'da neleri değiştirdi diye... O nedenle herkes gibi bizler de gözlerimizi pazar günü oynanacak Osmanlıspor maçına çevirdik. İyi şeylerin olacağına inancımız tam. Tek yapılması gereken şey Trabzonspor'a destek olunmasıdır.

***


NEDEN İSTİFA ETTİ?

Hayret! Gümüşhanespor'da bir şeyler ters gidiyor. Neden, diye soracak olursanız... Teknik Direktör Levent Eriş'e bakıyoruz başarılı mı diye. Gümüşhanespor ligin zirvesinde olduğuna göre o zaman başarılı. Eee neden istifa etti? Veya neden istifa ettirildi? Başarının gelmesi için istikrar şart. Gümüşhanespor'da biraz değil fazlasıyla istikrarsızlık var. Temennimiz bundan sonra istikrarı her alanda yaşamasıdır Gümüşhanespor'un.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap