SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Yusuf ne diyecekti?

Yusuf ne diyecekti?

18 Aralık 2017 Pazartesi - 07:50








Ne diyecekti? Veya ne demeliydi? Yusuf Yazıcı Kucka'nın kendisine yaptığı hareketten dolayı, kendisine uzatılan mikrofona "Bunlar küçük şeyler, olur böyle vakalar, büyütülmemeli" gibi sözler söyledi. Acaba mikrofona bunları söyleyen Yusuf'un konuyla ilgili içinde kopan fırtına böyle miydi? Biz öyle olduğunu zannetmiyoruz. Ama ne yazık ki kamuoyuna böyle algı veriliyor. Yusuf'un söylemediklerini veya yapmadıklarını yönetim kurulu icra etmeli. Bundan sonrası yönetim ve teknik adamın işi.

***

SAKIN YEDİRMEYİN

Gelelim sadede. Bir tarafa Yusuf Yazıcı'yı koyalım, diğer tarafa Kucka'yı. Bir tarafta Yusuf takımına katkı yapıp takımını zirveye taşırken, öbür tarafta Kucka bugüne kadar ne yapmış, hangi katkıyı sağlamış? Bir tarafta Yusuf Yazıcı çok az bir ücretle oynarken, diğer tarafta Kucka milyon eurolarla oynamaya çalışıyor. Bir tarafta Yusuf Yazıcı Trabzonspor'un açan gülüyken, diğer tarafta Kucka solan gülü konumundadır. Bir tarafta Yusuf Yazıcı'ya dünya devleri talip olurken, diğer taraftaki Kucka futbolda son demlerini yaşıyor. Bir tarafta Yusuf Yazıcı Trabzonspor'un parlayan yıldızıyken, diğer tarafta Kucka Trabzonspor'un kayan yıldızı konumunda. O nedenle diyoruz ki, Yusuf kardeşimizi yem etmeyin. Yusuf kardeşimize ayrıcalık yapın demiyoruz ama onu böyle yedirmeyin diyoruz.

***


YETER Kİ KAZANIN

Galibiyet güzel şey. Herkes mutlu ve sevinçli. Hani Trabzonspor her maç kazansa... Kazanıldığı an, iyi yöneticisinizdir. Kazanıldığı an iyi teknik adamsınızdır. Kazanıldığı an iyi futbolcusunuzdur. Tersi olduğunda ise en kötüsü sizlersiniz. Ve diyoruz ki futbolda dün yoktur, bugün vardır. O zaman kazanmaya devam edeceksiniz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap