SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Veleddalin amin mi diyelim?

Veleddalin amin mi diyelim?

10 Kasım 2017 Cuma - 08:00








O kadar çağrı yapılıyor, kimseden çıt çıkmıyor. Sosyal medya konuyla ilgili deprem yaşıyor. Yine çıt yok. Yazık günah. İdmanocağı voleybol takımı kaderine terk edilmiş. Kısacası kimsenin umurunda değil. Yönetim için bundan sonra para konusunda çalacak bir kapı kalmadı. Hangi kapıyı zorluyorlarsa olmuyor. Koskoca spor şehri Trabzon bir voleybol takımını yaşatamıyor. Konuya belediyeler duyarsız, valilik duyarsız, bürokratlar ve siyasiler duyarsız. Ne hazindir ki spor dünyası da duyarsız. O zaman veleddalin amin mi demek lazım İdmanocağı voleybol takımı için? O kadar tesisleşme yapılmış. Koca koca salonlar inşa edilmiş. E ne olmuş? Spor tesisleri gırla gidiyor Trabzon'da, ancak o salonlarda profesyonel anlamda oynayacak takım sayısı her geçen gün azalıyor. Son söz: Yok mu Trabzon'un sporunu kurtaran? Yok mu bu işe el atacak Allah'ın bir kulu?

***

HER ŞEY GÜZEL OLACAK

Trabzonspor'un kampında çalışmalar iyi gidiyormuş. Gelen haberler bu yönde. Temennimiz elbette Trabzonspor'un toparlanmasıdır. Rıza hocanın işe dört elle sarıldığı aşikar. Futbolcuları moral ve motivasyon yönünden iyi hazırlıyor. Trabzonspor'dan bir şey bekleniyorsa -ki bekleniyor- Ersun Yanal'a gösterilen tahammül ve verilen kredi Rıza Çalımbay'a da gösterilmeli ve verilmelidir. Sonunda her şey güzel olacak.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap