SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Sahip çıkılmalı

Sahip çıkılmalı

12 Aralık 2017 Salı - 08:20








Ama öyle ama böyle ortada bir başarı var. Bunu kimse yok sayabilir mi? Çalımbay'ın gelmesiyle Trabzonspor önemli bir çıkış yakaladı. Neredeyse zirvenin ortağı oldu. Eğer kalan iki maçı da kayıpsız atlatırsa, önemli bir avantaj yakalar ikinci yarı için. Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarını Trabzon'da oynayacak. O nedenle diyoruz ki, Rıza Hocaya herkes sahip çıksın. Çalımbay zaman içerisinde çok daha iyi işlere imza atacaktır.

***

VAR MI RACON KESEN?

Neden istifa etsinler?

Günahları, suçları Trabzonsporlu olup Trabzonspor'u sevmek mi? Ne yapmışlar?


İstenilen başarıyı yakalayamamışlar. O kadar da olsun yani! Basketbol takımına kim katkı sağlıyor? Bırakın arkalarında olmayı yanlarında bir Allah'ın kulu var mı? Tamam, Abiş Hopikoğlu gitsin.

Kim gelsin ağalar?

Getirmek istediğiniz adam, Hopikoğlu gibi yüreğini ortaya koyup, Fenerbahçe'ye racon kesebilecek mi? Bu güne kadar kendi imkanlarıyla basketbol takımını taşıyan Abiş başkana yapılanlar hiç hoş değil. Adamın Erzurumluluğundan tutun, her şeyini tartışmaya açtılar.

Yazık günahtır.

Yönetici olmak için illa nüfus kağıdında Trabzon mu yazması gerekiyor?


Kısa ve net diyoruz, Abiş Hopikoğlu bıraksın, Trabzonspor'un basketbol takımı sizlere ömür olur.

Sizler de sonunda 'veleddalin amin' der kepengi indirirsiniz.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap