SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Neden kötü futbol?

Neden kötü futbol?

28 Kasım 2017 Salı - 15:25








Vardır Rıza hocanın kötü futbolla ilgili söyleyecekleri. Bugün saat 10.00'da basının önüne çıkıyor. Merak ediyoruz, Çalımbay kötü futbolu neye bağlayacak? Böyle kötü futbol oynamakla gitmeyeceğini hoca da iyi biliyordur. Dedik ya kötü futbola rağmen üç puan almak ballı börek gibi oldu. Evet Rıza hoca, neden kötü futbol? Neden Trabzonspor istenilen gibi oynayamıyor?

DESTEK OLUNMALI

Helal olsun İskender Günen Yıldırım'a. 64 kiloda Türkiye şampiyonu oldu. Diyeceksiniz ki Yıldırım hangi kulübün sporcusu? Yıldırım, Osmanlıspor'da boks hayatını sürdürüyor. Babası Ahmet Yıldırım başta olmak üzere hocalarının kendisine sundukları bu imkanlarla bu büyük başarıyı yakaladı. Mutlaka hedefinde olimpiyat ve Avrupa şampiyonluğu vardır. Başarması için de hiçbir neden yoktur. Yeter ki İskender kardeşimize destek olunsun. Bu gibi başarıyı yakalayan sporcularımızı ne yazık ki Trabzonspor sahiplenmiyor. Ondan sonra neden Fenerbahçe'de spor yaşantısını sürdürüyorun peşine takılıp gidiliyor. İskender Günen Yıldırım'a Trabzon'un sahip çıkması gerekmez mi? Başta Trabzonspor ve belediyelerimiz olmak üzere.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap