SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Kuzumuz pistlerde!

Kuzumuz pistlerde!

23 Ağustos 2017 Çarşamba - 09:08








Kınalı kuzumuzun işine akıl sır erdiremiyoruz.

Ya kuzumuzun beyni ters ve hızlı çalışıyor.

Yada bizlerde bir sıkıntı var. Bayram değil seyran değil ne oluyor demeden, tak kapımızın zili çaldı, gelen kınalı kuzumuzdu.

Hayırdır dedik kendisine, zamansız gelişinin anlamı nedir? Gerçi Kurban Bayramı’nın neredeyse haftasına gireceğimiz bu günlerde. Bakın kınalı kuzumuz bizlere neler söyledi?

-Duydum ki, Söğütlü Atletizm pistinde  Trabzon hakemlerinin koşu testi vardı, kırlarda gezeceğine gidip hakemlerin koşularını yerinde inceleyip, gözlemliyeyim dedim.” Sanane hakemlerin koşularından.


-Ne demek banane, iki yazı yazdırmıştım sizlere, kızılca kıyametler kopmuştu hakemlerle ilgili. Konuya çok yakın vakıf olduğum için, koşularını da izleyeyim dedim. Eeee ne vardı koşularında hakemlerin?

-Ne mi var? Neler yok ki. Hakemlerin yarısı koşu sınavını geçemediler.

Trabzon hakemleri adeta çöktü. Merkez Hakem Komitesi üyesi olan Alican Lakot’un 6. Bölgesi en başarısız bölge oldu. 96  klasman hakeminin 44’ü sınavı geçti. Ne oldu sizlerin çok övünüp toz kondurmadığınız hakemlerinize? Demek ki pistlerde torpil morpil geçmiyor. Olabilir ne var bunda, belki iyi hazırlanamamıştırlar.

-Şimdi öylemi oldu Yahya efendi? Bu kimin sorunu, kim hakemlerden sorumlu, hakemlerin kabahati varda üstteki genarellerin yok mu? Yahu kınalımız, yine cetcevelli işlere daldın

-Ne yapalım? Dalmak zorundayız, ahan bir skandal daha size. Klasman geçen Lakot’un hakem oğlunu koşularda motive etmek için koca koca adamların yaptıklarını bir görseydiniz varya, bu kadarda olmaz derdiniz.


Hakem Atama Sorumlusu amca Engin Lakot’tan tutun, kurul üyelerine kadar herkes oğul Lakot’u açıkça desteklemeleri, diğer hakemlerin tepkisini çekti. Yazık günah ya, nasıl buna müsaade ediyorlar. Kurul üyeleri şunu unutuyorlar, bir gün gelir,o keser döner, keser dönünce sapta döner, benden bu kadar hadi bana eyvallah.

Yahu bu kuzumuzun yaptığına bakar mısınız, yine hiç yere sıkıntı verdi gitti. Neyse kuzumuzun söyledikleri bizlerin makbulüdür. Bu bilgiler havadan, sudan, yayladan kırlardan, dağlardan alınıp bizlere gelmiyor. Kınalımız bu bilgilere ulaşmak için gece gündüz çalışıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap