SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Kurt'un gönlü alınmalı

Kurt'un gönlü alınmalı

07 Kasım 2017 Salı - 08:04








Nasıl bir anlayış? Nasıl bir mantık? Nasıl bir akıl tutulması? Nasıl bir adamlıktır arkadaş? Sen kalk hiçbir neden yokken takımın kurucu başkanı ve mahallenin özbeöz evladı olan birisine yumruk at.

Olacak iş mi bu? Hekimoğlu Doğanspor-Bahçecikspor maçında kendini bilmez, üstelik Bahçecik Mahallesi'nden olan bir zat, Bahçecikspor'u kuran, bu kulübe bırakın parasını vermeyi en güzel zamanını ve günlerini veren Zeki Kurt'a henüz hiç kimsenin bilmediği bir nedenle yumruk attı.

Yuh ki ne yuh!

Oha ki ne oha!

Gerçi yuh ve oha demek de biraz hafif kaldı.


Zeki Kurt, Bahçecikli oluşundan her daim onur ve gurur duyan bir isim. Bahçecikli olduğunu da imtina etmeden söyleyen bir arkadaşımız.

Şu an Bahçecik'te oturmamasına rağmen, mahallesi yüreğinin müstesna bir köşesinde yer alır. Ne zaman Bahçecikspor'un kendisine bir işi düşse, sıkılmadan, bana ne demeden koşmuştur, hala koşuyordur.

Ayıp etmişler Zeki Kurt'a.

Yazık olmuştur. Bahçecikspor ve Bahçecik Mahallesi Kurt'un gönlünü bir an önce almalı. Unutulmamalı ki, kendileri için bir başka Zeki Kurt yok! Daha doğrusu Zeki Kurt gibisini bulamazlar. Kıymetini iyi bilmelidirler.

***


İLAÇ OLUR MU?

Milli maç arasının Trabzonspor'a ilaç olacağı yazılıp çizilip söyleniyor.

Ne yalan söyleyelim, bu zamana kadar ilaç olan bir ara göremedik.

Sezon başı hazırlıkları ilaç olamıyorsa, bir haftalık ara nasıl ilaç olacak onu da merak ediyoruz. Temennimiz ilaç olmasıdır ama bu şartlarda ilaçtan çok pansumana ihtiyaç vardır.

Rıza Çalımbay, bu arada mutlaka takımın her alanına elini değdirmelidir.


 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap