SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Karar verin!

Karar verin!

20 Mart 2017 Pazartesi - 07:16








Dün sabah Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü tarafından şehrin muhtelif yerlerine isim ve yön tabelaları asıldı. Diyeceksiniz ki ne var bunda? Doğrudur, ne var bunda? Çok olağan bir şey değil, Karayolları'nın rutin yaptığı hizmettir yön tabelaları asmak. Ancak eğer şu ana kadar kaldırmadıysalar, Beşirli'nin sonunda Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi'ne gösteren yön tabelasına bir bakıverin, o yön tabelasında ne yazıyor? Yine de siz gitmeyin de biz yazalım! Tabelada okun gösterdiği yön yazısında Akyazı Spor Kompleksi yazıyor.

Hani Cumhurbaşkanımız Akyazı Spor Kompleksi'nin adını Şenol Güneş Spor Kompleksi koymuştu! Erdoğan, Akyazı Stadı'nın açılışında yaptığı konuşmada kompleksin adının Şenol Güneş olduğunu söylememiş miydi? Bunu dünya duydu da acaba diyoruz Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü mü duymadı? Buradan bir kez daha seslenelim.

Ey Karayolları 10. Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş! Mutlaka elinizde Akyazı Stadı'yla ilgili bir bilgi vardır. Yoksa arayın Spor İl Müdürlüğünü. Hadi onu da aramadınız, Karayolları'nda çalışanlarınıza sorun. Bakın onlar size o spor kompleksinin isminin Şenol Güneş olduğunu nasıl söyleyecekler! Yapmayın, etmeyin. Yeni köye eski kanun mu(!) getirmek istiyorsunuz? Yoksa bir şeylere karşı mı çıkıyorsunuz?

ENGELLİLER UNUTULDU MU?

Unutuldu mu? Yoksa bilerek mi yapılmadı? Var da görevlilerin mi haberi yok? Biz olayı net bilmiyoruz. Yine de yazmak görevimiz diyerek engelli vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıyı kaleme aldık. Galatasaray maçına engelli vatandaşlarımız girememiş.


Düşünebiliyor musunuz 40 bin kişilik statta engelli vatandaşlarımızın maçı izleyeceği yer yapılmamış. Ayıp yahu! Bakın bir engelli kardeşimiz sosyal medyada ne yazmış: "40 bin kişilik statta 50 engelliye yer yok. Biz ne umutlarla bekledik buraları.

Kurban olurum Avni Aker'in engelli tribününe! Demek ki biz orada VIP'de oturuyormuşuz! Bu yanlışı düzeltin!" Evet biz sorunu sütunlarımıza taşıdık. Sıra yetkililerde...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap