SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Kaç kişi çalışıyor?

Kaç kişi çalışıyor?

30 Mart 2017 Perşembe - 08:15








Şu aralar sıkça konu oldu köşemizde 1461 Trabzon. Neredeyse haftanın üç günü köşemizin sürekli müdavimi oluverdiler.

Yine 1461 Trabzon’la ilgili bir bilgi geldi bizlere. Gelen bilgi elbette cevap bulmak için gelmiş bize. Bakın, gelen bilgide ne sorulmak isteniyor 1461 Trabzon yetkililerine:

1461 Trabzon’da kaç personel çalışıyor? Çalışanlar ne görev yapıyor? Bu sorulara cevap gelir ya da gelmez onu bilemeyiz. Bizim bildiğimiz şudur:

Böyle soru soruluyorsa mutlaka altında bir şey vardır. Sonra hemen belirtelim, biz kimsenin ekmeğinin yok olmasının peşinde değiliz. Herkes işinin aşının peşinde. Buna da sonuna kadar saygı duymaktayız. Önemli olan, böyle yerlerin birilerine peşkeş çekilmemesidir. Herkesin derdi bu olsa gerek.

BİZİM DERDİMİZ AMATÖR SPORLAR


Yok öyle yağma! Ya söylediğiniz gibi olun ya da söylemlerinizle eylemleriniz bir olsun. Karşı tarafı fason kulüp kurmakla suçluyorsunuz. Ama karşı tarafı suçladığınız şeyi siz hayata geçirmeye çalışıyorsunuz.

Olmaz arkadaş! Bunu kabul etmek de mümkün değil. O zaman size inanan, size oy vermeyi düşünenler demez mi ki, kardeşim sizin onlardan ne farkınız var? ASKF Genel Kurulu’na şunun şurasında iki aya yakın bir zaman var. Gelin görün ki at izi it izine karışmış. Peşinen söyleyelim, biz genel kurulda yarışacak her iki adaya da aynı mesafedeyiz. İki tarafta da oldukça arkadaşımız ve dostlarımız var.

Maksadımız kimseyi kırmak, dökmek değil; doğruyu bulmak, doğru yoldan gidecek olanlara destek olmaktır. Bizim ASKF ile herhangi bir derdimiz yoktur. O nedenle bizler için önemli olan Trabzon amatör sporlarıdır. Bunun böyle bilinmesini istiyoruz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap