SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > İŞLEM TAMAM GİBİ!

İŞLEM TAMAM GİBİ!

07 Mayıs 2018 Pazartesi - 09:29








Bakın kuzumuz önceki gün kulağımıza ne fısıldadı?

Şuna inanın ki, biz kınalı kuzumuzun getirdiklerini sizlerle paylaşıyoruz.

- Hoş geldin kınalı kuzumuz, böyle zamansız ziyaretinin nedeni nedir?

- Kardeşim, doğruları söylüyoruz, karşı taraf bizim söylediğimiz doğruları yalanlamaya çalışıyor. Ne yaparsa yapsınlar nafile.

- Biz sana inanıyoruz kınalımız.


- Önemli olan sizlerin değil kamuoyunun, Trabzonsporluların bana inanmasıdır.

- Bunda da bir şüphe yok. Geçen hafta Sümer 90 dedi, herkes ters köşe oldu, hala bu konu tartışılıyor.

- Yine onun için geldim. Sümer ve yönetim her ne kadar biz 90 bin lira vermiyoruz dese de edindiğim yeni bilgileri sizlere aktarayım. Ha şunu belirteyim, yönetim kurulu Sümer'in 90 bin tl almasına karşı ama her ne hikmetse bir yere kadar buna direniyor. Aldığım son bilgiye göre Özkan Sümer'e bu rakam örtülü ödenekten ödenecek.

- Kesin mi bu?

- İşte siz bile inanmıyorsunuz buna! Kardeşim doğru, aslanlar gibi bu söylediklerimi yazın, zamanla gün yüzüne çıkacak. Sümer'e bu rakam verilecek ama başkan kendi cebinden mi verir, bir başka kaynak mı bulur ona sonra bakacağız, ancak Sümer bu rakamı kesin alacak.


- Kınalımız, Allah aşkına bizi yine yalanlatacaksın, yine açıklama yaptıracaksın yetkililere ve Özkan Sümer'e, bu iddian yine tartışma yaratacak. Ortaya attığın iddia az buz bir iddia değil.

- Neyse başka konular var ama onlar şimdilik kalsın. Trabzonspor iyi gitmiyor. Her alanda sıkıntı var, işin içerisinden nasıl çıkılacak anlamış değilim. Hadiyin bana eyvallah!

- Sana helal kınalı kuzumuz, bombayı yine bıraktın kucağımıza çekip gittin, yolun açık olsun!

GURBETTEKİ TARAFTAR!

Trabzon Günleri’nde Trabzonspor taraftarlarıyla da dertleştik. Taraftarın en büyük sıkıntısı hepimizin bildiği gibi takımın ekonomik durumu ve sahadaki başarısızlığı. Standımıza gelen bir bordo-mavili taraftar bakın neler diyor: "Artık Trabzonspor’un maçlarını izleyemiyorum. Çocuklarımız takımdan soğudu. Haksız da değiller, çünkü herkes başarının peşinden gitmek ister. Ancak bizim takımımızın durumu ortada. Trabzonspor’un son on-on beş yıllık yönetimleri takımı adeta hiç ettiler. Kendi emelleri uğruna sevdamızın üzerine toprak attılar. Artık takımımız eski günlerine dönmeli." Haksız da değil gurbetteki taraftarlarımız. Zaten şehre hasret olan bu insanların istediği çok şey değil. Sadece takımlarının başarılı olmasını istiyorlar.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap