SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Herkes işine baksın!

Herkes işine baksın!

03 Kasım 2017 Cuma - 09:00








Hala öküzün altında buzağı aranmaya çalışılıyor. Nedendir belli değil. Akhisar maçından sonra, adamlar istifa ettik diye açıklama yaptılar. Vakit geçirmeden karşı taraf Galatasaray maçından sonra taarruza geçti. Çünkü elleri güçlü konuma gelmişti! Ne de olsa Galasaray maçı üç puanla geçilmişti. Sorunlar o an rafa kaldırılmıştı. Taarruza geçenler istifa edenleri neredeyse vatan hainliği ile suçladılar. Ne oldu yahu? Trabzonspor'da işler güçler iyi gidiyordu da, güzel giden işleri güçleri istifa eden yöneticiler mi bozdu? Yarınların ne olacağını, ne getireceğini şimdiden kestirebilen var mı? İstifa eden etmiş. Herkes baksın işine gücüne! Yok o şunu dedi. Yok bu şunu yaptı. Bırakın küçük işlerle uğraşmayı!

***
AYNI GÖREVDE DEVAM ETSİNLER!

Yönetim kurulu görev dağılımı yapacakmış! Neden yapacaklar onu da anlamış değiliz. Tek adamlıktan bahsedilmiyor mu? 'Kulübü sadece Muharrem Usta yönetiyor' söylenmiyor mu? 'Kararlar Usta tarafından alınıyor ve uygulanıyor' denmiyor mu? Eeee? O zaman ne görev dağılımı yapılacak? Nasılsa kulüp bu düzende yönetilmeye devam ediyor. Boş versinler görev dağılımını, durup dururken yeni bir tartışma çıkarmanın anlamı yok. Ne olacak, herkes aynı görevde devam etsin.

***

KENDİLERİNE GÖRE TEKNİK ADAM!


Sosyal medyanın gözü çıksın. Sosyal medyada herkes kafasına göre yöneticilik, teknik adamlık yapıyor. Utanmazsalar, sıkılmazsalar işi daha farklı boyuta taşıyacaklar. Kimileri kadro yapıyor. Kimileri hocaya yol gösteriyor. Kimileri Trabzonspor'un nasıl yönetilmesi gerektiğini anlatıyor. Bu tipler yüzünden insanın sosyal medyaya bakası gelmiyor. Öyle anlaşılıyor ki, bu işin de sonu yok.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap