SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Hakları ama...

Hakları ama...

01 Kasım 2017 Çarşamba - 08:17








Tabi ki başkan Muharrem Usta Olağan Divan Genel Kurulu’na katılmalıydı. Hele de yaşanan bu süreçte. Bu nedenden dolayı Usta genel kurula katılmadığından dolayı çok eleştirildi. Bizde başkanın Divan Genel Kurulu’na katılmamasından dolayı kendisine yapılan eleştirileri haklı bulduk. Ama bir şeyin daha altının çizilmekte fayda olduğunu gördük. Çok uzaklara değil Sadri Şener dönemine gidelim. Şener’inde divan kurulu toplantılarına katılmadığını açık seçik görebilirsiniz. Yani bir eleştiri yapılacaksa, biraz dikkatli olmakta fayda olduğunu düşünüyoruz. Bir eleştiri yapılacaksa adamına göre yapmalıdırlar. Ortada bir yanlış varsa, kim olursa olsun o yanlış söylenmelidir.

***

NE GETİRECEĞİ BELLİ DEĞİL

Her zaman vurgularız, “bir çiçekle bahar gelmez” diye. Galatasaray maçı kazanıldı diye de her şey normale döneceğini kimse zannetmesin. Şu bilinmeli Trabzonspor zor bir süreçten geçiyor. Bölük pörçük olmuş bir yönetimin altından, gelen istifalar sonucu başkan dahil yönetim kurulu 10 kişi kaldı. Buna mukabil, yönetime karşın camiada müthiş bir güvensizlik var. Yarının ne getireceği belli değil, olacağı da. Yapılması gereken takıma tam destek olunmasıdır. Gerisi zaten kendiliğinden hallolur. Saha dışının, saha içinden çok daha önemli olduğu da unutulmamalıdır. Borcun ne kadar olduğu, Trabzonspor’u önümüzdeki günler, ödemeler konusunda neler beklediğini herhalde bilmeyenimiz yoktur.

***
ARTVİNSPOR’A DESTEK OLMAK ŞART


Futbol artık bugün çok büyük bir sektör. Bu sektörün dışında olmak imkansız. Milyonlarca insanın tutkusu olan futbol gerçeğini hepimizin kabul etmesi gerek. Futbol şehirlerin tanıtımı içinde çok ciddi katkı sağlıyor Karadeniz’de bu tanıtım ağının dışında kalan tek il ne yazık ki Artvin. Artvin’in futbolda daha çok hak sahibi olması gerek. Hopaspor, Borçkaspor ve diğer ilçe takımları yeterli olmuyor Artvin futbolda ayağa kalkmalı, dayanışma içinde gücünü birleştirmeli. Artvinspor Kulübü Başkanı İrfan Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri Artvin’de futbola marka değer kazandırmak için yola çıkmışlar. Samimi bir gayret içindeler. Destek vermek sahip çıkmak gerek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap