SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Gitmenin yolları

Gitmenin yolları

23 Kasım 2017 Perşembe - 10:29








Belli ki Muharrem Usta Trabzonspor'u bırakma noktasında. Biz vaziyetten bunu anlıyoruz. Usta'yı Trabzonspor'la ilgili yerlerde arıyoruz, ne hikmetse göremiyoruz. Elini ayağını çekmiş.

Ne yalan söyleyelim, Muharrem Usta sanki beni bu işe iteleyen o birileri, bana desin ki seçimli genel kurul kararı modunda başkanlığını yürütmeye çalışıyor.

Şu da olabilir: Verdiğim parayı kurtarayım da, ondan sonra bakarıma gidiyor Muharrem Usta. Her ne olursa olsun, her nereye giderse gitsin Usta, Trabzonspor'un zor bir süreçten geçtiği muhakkak.

Doktor Trabzonspor'a derman olmadan şimdi gitmenin yollarını arıyor.

Ne demiş atalarımız, 'Büyük lokma ye ama büyük konuşma'. Usta hem üst perdeden konuştu hem de büyük söz etti. Onun sıkıntısını yaşıyordur.


***

YORUM SİZİN

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu'nun sosyal medyada paylaştığı yazıyı virgülüne noktasına dokunmadan aynen yayınlıyoruz.

Hatayoğlu'nun yaptığı yoruma katılır veya katılmazsınız. O karar sizin:

“Şenol Güneş'in Trabzonspor'dan başka takımda yaptığı başarıları bir Trabzonsporlu olarak asla umurumda değil.


BJK tur atladı diye sevinen sözde Trabzonsporluların birçoğu kripto Beşiktaşlıdır. Hele şike yaptığı UEFA kararlı, CAS onaylı Beşiktaş için sevinenler, 'Suçun olduğu yerde suçlu bulamıyorlar, suçun olmadığı yerde suçlu arıyorlar' ifadesi yere göğe sığdıramadığınız Şenol Güneş'e aittir.

Hem şikeden şikayet edeceksin hem de şike yaptığı tescilli takımı çalıştıracaksın, yandaşların da sevinecek. Suç sabit, suçlu cezasını çekse idi, belki kabullenebilirdik.

Lakin benim midem sizin gibi her şeyi hazmetmiyor."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap