SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Genel kurul yok

Genel kurul yok

04 Mayıs 2017 Perşembe - 08:58








Hani derler ya; Delinin biri kuyuya taş atmış, bin akıllı çıkarmaya uğraşmış. Şu an yazacaklarımız da o misal. Trabzonspor haziranda genel kurul yapacakmış. Birisi bunu kamuoyuna üfledi, herkes bu sözün arkasına takıldı. Yahu kardeşim, bir genel kurul yapılacaksa, bunu yetkili ve etkili ağızlar açıklamaz mı? Genel kurul bu kadar kısa süre içerisinde nereye sığdırılacak? Bakın, bizler etkili ve yetkili ağızdan aldık, sizlerle paylaşıyoruz. O yetkili ağız diyor ki: “Haziranda kongre mongre yok.” Evet beyler, genel kurul bekleyenlere sesleniyoruz, beklemeye devam etsinler! Bu konuda bize bir şey ulaşırsa ilk duyuran da biz oluruz merak etmeyin.

GEREKLİ CEZAYI VERİN

Ne oluyor beyler? Neyi paylaşamadınız bir amatör maçta? Baksanıza şu yaptığınız kavgaya. Yakıştı mı size? Yakıştı mı Trabzon futboluna? Kafanızı azıcık yukarı kaldırırsanız, bakın stadın etrafındaki panoda ne yazıyor? “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.” K.Atatürk. Bu sözü okumuş olsaydınız, inancımız odur ki böyle bir kavgaya tutuşmazdınız. Buradan ceza kuruluna sesleniyoruz, kim kavga yapmışsa, kim suçluysa, onları en ağır ceza ile cezalandırın. Yoksa, bu kötü hareketler, verecek olduğunuz küçük cezalarla başka takımlara emsal teşkil eder.

USTA ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMALI

İbrahim Usta’ya çağrımızdır. Arsinspor için üzerinize düşen görevi yapmak zorundasınız. Onursal başkanı olduğunuz kulübün size şu  an ihtiyacı vardır. Buna kayıtsız kalamazsınız. Hesap gününü öteleyip, zamanı geldiğinde de onu görürsünüz. Ancak şu günler birliğe ihtiyaç duyulan günlerdir. Bizler İbrahim Usta’nın üzerine düşen görevi fazlasıyla yapacağına yürekten inanıyoruz.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap