SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Doğru olan yapıldı

Doğru olan yapıldı

06 Mart 2017 Pazartesi - 09:10








Olması gereken yapıldı. Son yıllarda yapılan genel kurullarda başkan adayı olanlar için de 1461 Trabzon büyük bir kamburdu. Kimi başkan adayına genel kurulda oy karşılığı avantaj sağlarken, kimilerine ise negatif olarak yansıyordu. 1461 Trabzon Trabzonspor genel kurullarının adeta garantörü olmuştu. Çok şükür 1461 Trabzon'un geçen hafta genel kurulu yapıldı. Bu genel kurulda, 1461 Trabzon derneği lağvedildi. Bundan sonra 1461 Trabzon şirket olarak A takıma bağlı hayatını sürdürecek. Böylesine önemli bir kararın altına imza atan Trabzonspor Yönetim Kurulu'nu kutluyoruz. Artık 1461 Trabzon için beklenti içerisinde olanlar işlerine bakacaklar. Alkışlar yönetim kuruluna...

AH YUSUF AH!

Bugün bunları yaparsan -ki yapıyorsunyarın kim bilir neler yapacaksın? Yazık günah ediyorsun kendine. Yusuf ErdoğanTrabzonspor'un gelecek planlamasında kadroda düşünülen, olması gereken üç beş oyuncudan biridir. Ama Yusufumuz başka ufuklara yelken açmış. Şu an forma şansı bulamamasının nedeni ise bize gelen bilgiler doğrultusunda, Amerika'ya yaptığı seyahat, antrenman ve maçlardan sonra İstanbul'a çok sık uçmasıymış. Ersun Yanal bu yüzden Yusuf'a forma vermiyormuş. Hani hoca da haksız değil. Trabzonspor'un son oynadığı Karabük maçına bakın. İyi bakın neler göreceksiniz? Futbolcu oyundan alınıyor, oyuna Aytaç koyuluyor. Yusuf arka sıralarda oyuna girmek için beklemeye devam ediyor! Yapma Yusuf yarın senin için çok geç olabilir.

KALKINMA'NIN YOLLARI TAŞTAN!

Yeni haftaya da amma da dedikoduyla başladık. Trabzonspor'un iki acar futbolcusunun bekar evi tuttuğunu öğrendik. Gelen fısıltıyı teyit etmek istedik ancak kulağımıza fısıltıyı üfleyen arkadaşımız, inanın adres bile verdi. "Gidin bakın şu adrese kimler oturuyor" dedi. Biz uyaralım bu iki acar futbolcumuzu. Saha sonuçları bugün iyi geliyor, her şey güllük gülistanlık olabilir. Ya yarın iş değişirse o zaman nice olur halleri? Aman dikkat! Burası Trabzon, küçük bir yer. Kimin ne yaptığını, kimin nerelere takıldığını gidin bizim meydandaki boyacı Ahmet bile söyler. Biz uyarımızı yapıyoruz, isim vermiyoruz arkadaşlar. Ancak şunu söylüyoruz: "Kalkınma'nın yolları taştan!" Varın gerisini siz tamamlayın.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap