SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > DİVAN'A MI KALACAK?

DİVAN'A MI KALACAK?

27 Mart 2018 Salı - 09:51








DİVAN'A MI KALACAK?

Heyetler kurulmuştu. Divan başkanlığında toplantı yapılmıştı. Dosyalar hazırlanıp Cumhurbaşkanı'na verilecekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan geldi gitti, bakıyoruz kimsede tık yok.

 Hadi şimdi ayıklayın pirincin taşını!

Her şey elinizde oyuncak oldu. Atılan bir tane somut adım yok. Yapılan somut iş de... Şunun şurasında genel kurula yaklaşık iki hafta var. Belirsizlik devam etmekte.

Korkumuz o ki gelinen noktada, koskoca Trabzonspor Divan Kurulu'na kalacak.


Olur mu olur!

KİMSEYİ İŞARET ETMEDİ

Edindiğimiz bilgilere göre, başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat AlbayrakTrabzonspor ile ilgili hiç kimseyle görüşmediler. Buna başkan Muharrem Usta da dahil. Albayrak'ı neden yazdık? İsmi sürekli gündeme getirildiği için.

Neymiş efendim Albayrak şu ismi işaret etmiş. Neymiş efendim Albayrak Muharrem Usta'yla görüşüp, Usta'ya devam etmesi yönünde telkinde bulunmuş! Berat Albayrak ve ailesi müthiş Trabzonsporludur. Trabzonspor'a toz kondurmazlar. Onlar için o başkan olmuş, bu başkanmış, ismin hiçbir önemi yok. Başkan kimse ona katkı yapmak için varlarını yoklarını ortaya koyarlar.

Bu süreçte Berat Albayrak'ın ismini sürekli gündeme getirmenin de bir anlamı yok. İster istemez böyle yazmakla Bakan'ı yıpratmış oluyoruz. Sonuç olarak Albayrak Trabzonspor'a nasıl katkı yapılması gerektiğini herkesten iyi bilir.


İŞİN İÇERİSİNDE OLMALILAR

Dün efsane futbolcu Ali Kemal Denizciile yapılan bir haber sayfalarımızda yer aldı. Denizci'nin söylemlerinin hepsine bizler de katılıyoruz. O ki futbol yönetilecek, o ki oyuncu transfer edilecek, bu efsane oyuncular neden bu işin içerisinde olmazlar?

 Futbolu onlardan iyi kotaran, iyi anlayan, iyi bilen birileri mi var? Herkesin malumudur, kulüplerin en önemli harcamaları oyuncu transferlerinde olur. O zaman işi bileni işin başına getirmek doğru değil midir? Bana göre doğru olan, eski futbolculardan bu süreçte ve bundan sonra faydalanmak olmalıdır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap