SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Çalımbay'ın sihirli değneği

Çalımbay'ın sihirli değneği

17 Kasım 2017 Cuma - 09:00








Trabzonspor Rıza Çalımbay'la umuda yolculuğa çıktı. Ersun Yanal'la yolların ayrılmasından sonra Çalımbay'la el sıkışan bordo-mavili kulüp yönetiminde soğuk rüzgarlar esse de takımın antrenmanlarında beliren sıcak tablo dikkatlerden kaçmıyor. 

Yanal döneminde basın mensuplarına kapatılan idmanlar Çalımbay döneminde şeffaflaştı. Artık gazeteciler Trabzonspor'un idmanlarında arzu ettikleri haberleri yapabiliyorlar. Şeffaf idman süreci takımın aldığı sonuçlara da yansımaya başladı.

Özellikle Galatasaray galibiyetiyle kötü günlere sünger çeken Karadeniz ekibine Çalımbay'ın sihirli elinin değdiği aleni şekilde göze çarpıyor. Çalımbay, basınla kurduğu diyaloglar sayesinde oyuncularının özelliklerine ilişkin analizleri ve tenkitleri de yapabiliyor. Nitekim her hafta oynanacak maçlar öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelmesi hem teknik heyete hem de takıma artı kazandırmış.

Muharrem Usta'nın '50. yılda şampiyonluk' sözü kaf dağının ardından kalsa da Trabzonspor taraftarları takımlarına bağlılıklarını her fırsatta afişe etmeyi sürdürüyorlar. Galatasaray maçında Akyazı tribünlerinin dolu olması da bunun kanıtı. Taraftarlar Yanal'la kaybedilen özgüven ve hedeflerin Çalımbay'la yeniden yeşereceğine inanıyorlar. Ama onlar için belki bugün, belki yarın... 

Trabzonspor antrenmanlarında son günlerde futbolcular arasındaki rekabet, dayanışma ve güler yüz özellikle milli maç nedeniyle lige verilen aranın buluşma adresi olan Antalya'da ayyuka çıktı. Camiada şu anki beklenti, bu tablonun gelecek haftalarda artarak devam etmesi yönde.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap