SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Bıyık-sakal meselesi!

Bıyık-sakal meselesi!

30 Mayıs 2017 Salı - 09:06








Süper Lig'in şampiyonu tescillendi. Beşiktaş'a ikinci yıl da 'Güneş' Trabzon'dan doğdu. Zirvede Beşiktaş saltanat sürerken dipte son yılların en heyecanlı mücadelesi yaşanıyor. Haftalar öncesinden 'en zayıf halka' olarak lanse edilen Çaykur Rizespor adeta pamuk ipliğinde adım adım ilerleyerek bir mucizeyi gerçekleştirmek üzere...

Bu hafta Süper Lig'in dibinde tabiri caizse kazan kaynayacak. Yağmur damlalarının temaşa yarattığı yaz güneşinde 'yaprak dökümü' yaşanması gibi bir şey... Burada kilit takım ne hikmetse Trabzonspor olacak. Zira Çaykur Rizespor'un kora kor savaş verdiği Bursaspor Bordo-Mavili takımla deplasmanda karşılaşacak. Diğer taraftan ise Rize'de Çaykur Rizespor, Alanya'yı devirip Trabzon'dan gelecek sonuca kulak kabartacak. Matematiksel hesapların, kurguların alt üst olacağı bıçak sırtı bir final haftasına tanıklık edeceğiz.

Özellikle Bursaspor maçı Trabzonspor için duygusal bir maç... Bordo-Mavililer, 2009-2010 sezonunda Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynadığı müthiş maç sonunda rakibiyle berabere kalınca, evinde Beşiktaş'ı yenen Bursaspor şampiyonluğunu ilan etmiş, bu zafer, Yeşil-Beyazlı takımın tarihine altın harflerle yazılmıştı. O günden sonra Trabzonspor için 'Fener'e karşı ölümüne oynadı', 'Bursaspor'un şampiyon olması için ter döktü', 'Fenerbahçe'nin şampiyonluğuna engel oldu' gibi birçok spekülasyon ayyuka çıkmıştı.

Oysa Trabzonspor Fenerbahçe'nin şampiyonluk hayallerini gözyaşına ve hüsrana döndürdüğü maçta hiçbir takımın heybesini doldurmak için oynamamış, bilakis onuru için mücadele etmişti.

İşte Trabzonspor'un şampiyon yaptığı denilen Bursaspor hafta sonu Trabzon'a gelecek. Şu bilinmeli ki, Trabzonspor Bursa önünde çıkarsız, beklentisiz, anasının ak sütü gibi helal bir maç oynayacak. Gerek şifahen, gerek sosyal medyadan, gerekse basın yoluyla yapılan spekülasyonlara kulak tıkayıp tamamen maça motive olup Akyazı'dan rakibini evine eli boş göndermek için efor sergileyecek. Zaten mazisi tertemiz başarılar ve zaferlerle dolu olan BordoMavili takımdan rakipleriyle al gülüm ver gülüm yapmasını beklemek aymazlık olur. Rakip iddia edildiği gibi 'şampiyon yaptığı(!)' Bursaspor da olsa...


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap