SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Aralarında ne var?

Aralarında ne var?

29 Ağustos 2017 Salı - 08:49








Trabzonspor’da yöneticilik yapmış bir dostumuz dün ziyaretimize geldi. İyi ki geldi. En azından Trabzonspor’da yaşananlarla ilgili her şeyi birinci ağızdan duymuş olduk. Bu vesileyle Trabzonspor’u masaya enine boyuna yatırdık.

Bakın dostumuz, Başkan Muharrem Usta ile ilgili bizlere neler anlattı? “Koskoca Trabzonspor başkanı yalan yanlış şeyler konuşur mu? Kardeşim, yapamayacağın bir şeyin sözünü neden verirsin? Bugüne kadar bütün söylemleri asparagas çıktı. Bakıyorum takım azıcık bir skor yakaladı mı, bizim başkan tv’lerde arzı endam ediyor. Ne oldu, çıkacak olduğu programı iptal etti. Bu kadar havayı seven bir başkan olur mu? Yeter ki mikrofon tutulsun kendisine, adam konuştukça konuşuyor ama konuştukları boş çuval gibi.

Muharrem Usta’ya kendi avenesinden başka kimse güvenmiyor. Bak kendisini destekleyen siyasi irade bile onu terk etti.” Dostumuz konuştukça konuşuyor: “Ben çok merak ediyorum, Ersun Yanal ile aralarında ne var? Adam Trabzonspor’u yok etmek için elinden geleni yapıyor, başkan sadece seyrediyor. Ersun başarısız ama yine ona tahammül edebiliyor. O nedenle diyorum ki, aralarında ne var? Acaba ticari ilişki mi var?” Ziyaretimize gelen dostumuz açtı ağzını yumdu gözünü. Neyse biz araya girip müdahil olduk da dostumuzun ağzını kapatabildik.

ALLAH SONUNU HAYIRLI ETSİN

Ne garip değil mi? Trabzonsporlular üzerinde anket yaptırın, ankette şu soruyu sorun basitçe: Ersun Yanal gitsin mi kalsın mı? Merak ediyoruz kalsın diye oy kullanan olur mu? Sosyal medyaya bakıyoruz. Yetmedi yazar-çizer takımını takip ediyoruz.


O da yetmedi taraftarı yokluyoruz. Bütün bu saydıklarımızdan bir Allah’ın kulu çıkıp da Yanal devam etsin demiyor. Peki o zaman neden Ersun Yanal olayına bir çözüm getirilmiyor? Neden ısrarla Yanal’la devam etmek isteniyor? Adamın camia ve taraftar bazında zerre kadar kredisi kalmamış.

Bakıyoruz yönetim kurulu ısrarla Yanal’la devam etmeye çalışıyor. Allah Trabzonspor’un sonunu hayırlı etsin.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap