SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Alsın ne olacak ki?

Alsın ne olacak ki?

21 Kasım 2017 Salı - 07:40








Merak ediyorsunuz diye yazıyoruz. Nedir merak? İdmanocağı Başkanı Mehmet Öz ile sarı-kırmızılılar bu güne kadar neler yapmış? İşte size cevabı: Öz kulübü aldığında ortada takım diye bir şey kalmamıştı. O günden sonra Öz ile İdmanocağı önemli yatırımlara imza attı.

Futbol branşında;

A genç takımlar düzeyinde iki Türkiye şampiyonluğu, üç kez Türkiye üçüncülüğü ve dördüncülüğü, A takım seviyesinde BAL'a katılma, yine Trabzon Amatör Küme'de küme düşme ve tekrar 1. Amatör Küme'ye çıkma, sayısız B genç yıldız ve minik düzeyinde Trabzon birinciliği başarıları kazandı. Kadın futbol branşında, futbol takımı Türkiye 1. Ligi'ne çıktılar. Bu ligde dört kez Türkiye üçüncülüğü ve dördüncülüğü başarıları alındı.

Basketbol;

Kurulan basketbol takımı ile 2. Türkiye Ligi'nde mücadele edildi, sonra takım Trabzonspor’a devredildi. Bugünkü Trabzonspor basketbol takımı doğmuş oldu.


Voleybol;

Kurulan takım ile Bölgesel Lig'den Sultanlar Ligi'ne kadar çıktı, Balkan şampiyonu oldu ve Eurochallege Kupası finali oynadı. Ekonomik sorunlar nedeniyle küme düştü.

Briç takımı Türkiye şampiyonu oldu.

Yüzme branşı faaliyete başladı,

Türkiye düzeyinde başarılar aldı. Bu başarılar Hekimoğlu, İmperial Hastanesi, HDİ, Çaykur, Süperonline... Camia ve yönetici katkıları gibi sponsorluklarla gerçekleşti. Tıpkı Maçka Belediyesi sponsorluğu gibi. Başkan Mehmet Öz'ün İdmanocağı'na başkan olduktan sonra kulübü nereden alıp getirdiğinin bir öyküsüdür bu yazdıklarımız. Ne demişler, balık bilmezse Halik bilir.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap