SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Akyazı’da olalım

Akyazı’da olalım

02 Ağustos 2017 Çarşamba - 09:08








Bütün taraftarlara çağrımızdır.

Formasını alıp sırtına geçiren bütün Trabzonspor taraftarları  Akyazı Stadı’nda  yapılacak 50’inci yıl kutlamalarına katılmalıdır.

Trabzonspor’un bugün taraftarlarına çok daha ihtiyacı var. Haydeyin Akyazı’ya. Açılışta olsa. Hazırlık maçı da yapılsa. Trabzonsporlular o statta olmalı.

O stadı doldurmalı. Trabzonspor’un morale ve motive olmaya ihtiyacı var.

Bunu da yapacak olan taraftarlardır.


TAŞKIN NEREYE BAKIYOR?

Herkes bir yere bakıyor.

Peki TSYD başkanı  Murat Taşkın nereye bakıyor?

Diyeceksiniz ki, buda şimdi nereden çıktı?

Baksanıza önce Avni Aker sonra Akyazı Stadı’nda TSYD ait kapılarda görev yapanlar yıllardır aynı ücretle görevlerini ifa etmekteler. Konu her defasında başkan Murat Taşkın’ın önüne koyuluyormuş. Taşkın kendisine gelen bu soruna “bakacağız” diye cevap veriyormuş. E bi bak sayın başkan. Trabzonspor nerelere para vermiyor ki? Sosyal medyada fenomen olan seyyar satıcı hikayesi var: “Başkan geliyor kaldır, başkan geliyor kaldır, en sonunda”


Çekincemiz  bu iş en onunda başkan geliyor kaldırın seyyar satıcının hikayesine dönecek.

DAHA NE YAPMASI GEREKİYOR?

Ayıp oluyor beyler. Tanımadığınız için üye yapmıyormuşsunuz Adnan Müftüoğlu’nun çocuğunu. Allaha aşkına Müftüoğlu’nu tanıtmaya gerek var mı? Daha düne kadar federasyon temsilciliği yapıyordu Adnan Müftüoğlu. Sonra 91-94 yılları arasında Trabzonspor’da yöneticilik yaptı. Yani Trabzonspor’da tanınması için daha ne yapması gerekiyor? Böyle deli saçması bir iş olabilir mi? Müftüoğlu’nun çocuğunu Trabzonspor’a üye yapmak için referans aranıyorsa vay bundan sonra üye olacakların haline? Yapmayın etmeyin Trabzon küçük bir yer.

Kimlerin nasıl üye yapıldığını bilmeyen mi var Trabzon’da?

Temennimiz bundan böyle bir hadisenin yaşanmamasıdır.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap