SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Akçay'ın örnek olacak davranışı

Akçay'ın örnek olacak davranışı

27 Ekim 2017 Cuma - 09:30








Trabzonsporluluk bu işte. Öyle atıp tutmakla, mangalda kül bırakmamakla bu işler olmuyor. Helal olsun Mustafa Akçay'a. Müthiş Trabzonsporluluk örneği ortaya koydu. Akçay, Akyazı Stadı'ndan sezon başında bir loca almış. Aldığı locaya 300 bin lira ödemiş. Ayrıca kale arkasından da 50 bin liralık kombine almış. Diyeceksiniz ki Mustafa Akçay aldığı locayı ve kombineleri ne yapıyor? Evet, Mustafa Akçay aldıklarıyla Akyazı Stadı'nda eşini dostunu ağırlıyor. Hani sosyal medyada methiyeler dizilip, baş üstünde taşınmaya çalışılan teknik adamlarımız nerede? Hani yere göğe sığdıramadığımız, yeri geldi mi Trabzonsporluluğu ile övünen teknik adamlarımız nerede? Hani bazı teknik adamlarımız yüzünden, o teknik adamımızın çalıştırdığı takımı tutup, Trabzonsporluluklarını ikinci plana atanların o teknik adamları nerede? Akçay'ı bir kez daha kutluyoruz. Söylemekle, bordo-mavi elbise giyip kravat takmakla Trabzonsporlu olunmadığını Akçay açıkça ortaya koymuştur.

***

BİR ŞEYLER DEĞİŞECEK

Dün Rıza Çalımbay'ın basınla tanışma yemeğine katıldık. Güzel bir atmosferde geçti Çalımbay'ın düzenlediği yemek. Basın mensupları Çalımbay'a ne sormuşlarsa, hoca kendisine gelen soruları samimi bir şekilde cevapladırmaya çalıştı. Bir kez daha gördük ki, Rıza hocayla Trabzonspor'da bir şeyler yavaş yavaş değişmeye başlamış. Değişimin en önemlisi saha sonuçlarında olmalıdırı da unutmamak gerek. Saha dışı ne kadar güzel olursa olsun, top üç direkten içeri girmedikten sonra her şey teferruat olup öyle devam etmemektedir.

***


KIRILMA MAÇI

Trabzonspor için Galatasaray müsabakası kırılma ve dönüm maçı olacaktır. Bordo-Mavili takım kazanırsa, derin bir nefes alıp, bulduğu moral ve motivasyonla önündeki maçlara daha iyi konsantre olacaktır. En önemlisi, kulübün üzerinde dolaşan kara bulutlar Galatasaray galibiyetiyle mutlaka dağılacaktır. O nedenle diyoruz ki, Trabzonspor Galatasaray ile oyanayacağı maçta Akyazı Stadı'nda yalnız bırakılmamalı. Tam destek hep destek ile Trabzonspor desteklenmelidir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap