SON DAKİKA
SON DAKİKA


Yine beraberlik
5.11.2018

Trabzon’da eşitlik olunca beraberlik serisi devam etti. Şenol Güneş kompleksinde oynanan müsabakada maça hızlı başlayan taraf Trabzonspor’du. Bordo-Mavililer mutlak kazanmak amacıyla sahaya çıktı. Saldırdı ama istediğini alamadı. 7.dakikada ilk tehlikeli şutu Sosa çekti, kaleciden dönen topa savunma müdahale yapıp tehlikeyi uzaklaştırdı.

Bursaspor’da Yusuf Erdoğan kadro dışı, Trabzonspor’da Yusuf Yazıcı sakat olduğu için kadroda yoktu.

25.dakikada gol geldi. Burak Yılmaz-Sosa paslaşmasında Rodallega topla buluşarak, golü attı. Golden sonra Bursaspor, toparlandı fakat üstünlük yine Trabzonspor’da olurken bastıran taraf ta Trabzonspor oldu.

Bordo-Mavili takımda Pereira, Abdülkadir sağ tarafta uyum içerisinde oynadılar. İleride Sosa gol aradı durdu. Burak Yılmaz’ın 45.dakikada aldatıcı hareketi bu kez kendine sarı kart getirdi. İlk yarı 1-0 Trabzonspor lehine kapandı.

Bence Trabzonspor her maçı çift santrafor oynaması sakıncalı. Çünkü orta sahada eksik oyuncu ile oynamış oluyoruz. 52.dakikada Rodallega gole yaklaştı ama kaleci izin vermedi. 53.dakikada bu kez Burak Yılmaz kaleci ile karşı karşıya geldi kaleciyi geçen top, direğin kenarından dışarı çıktı. 54.dakikada Burak Yılmaz’ın forması yırtılınca kenara gelip formasını değişti. Her iki takım da son 35 dakika şuursuz baskıya başladılar. Bordo-Mavililer gol sayısını artırmak Bursaspor ise beraberlik için çalıştı. 63.dakikada Abdülkadir’in bencil hareketi Trabzonspor’u golden etti. 70.dakika Bursaspor müthiş gol pozisyonları kaçırdı. 71.dakikada yine Bursaspor golü kaçıran taraftı. Bursaspor bu dakikalarda muazzam baskı kurdu.

72.dakikada Burak Yılmaz değişirken, el kol hareketi Ünal hocaya tepki yaptı. Yapılan bu tepki seyirci tarafından protesto edildi. 73.dakikada Abdülkadir sakatlanıp çıktı yerine Kucka girdi. Bursaspor beraberlik için saldırıp durdu. İlk yarı Trabzonspor oynadı, ikinci yarı Bursaspor Trabzon’u bunalttı.

Ünal hoca 80.dakikada Olcay’ı değişmesi gerekirken, Rodallega’nın yerine Amiri’yi oyuna aldı. 87.dakika Lima golü buldu. Skoru eşitledi. Ünal hoca yanlış oyuncu değişikliği neticesinde maçın berabere bitmesinin sebebi oldu.

Bursaspor son dakikalarda galibiyeti kaçırdı diyebiliriz. Samet Aybaba istediğini genç oyuncu değişiklikleri ile başardı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap