SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzonspor'u kim yönetiyor?
16.08.2018

Önceki başkanlar Muharrem Usta ve Hacıosmanoğlu, kulübü borçlandırma konusunda adeta yarıştılar. Şimdi Ahmet Ağaoğlu kulübe finansman arıyor. Bize süre verin toparlanacağız diyor. Yeni yönetimin acil eylem planı neydi? Altyapıdan daha çok oyuncu, as kadroya ucuz ve kaliteli transfer. Şimdi bonservis bedeli ödemeyelim diye İran’dan yapılan transferler dışında gözle görülür bir yenilik yok. Geçen yıl ligde 5. olan kadro dahi mevcut oyunculardan daha iyiydi. Bu takım şampiyonluğa oynar mı diye soruyorlar? Nereye oynar bilinmez ama önce teknik yapılanmada ne yaşadık bir hatırlamak gerek.

GENÇLERİ SÜMER YOK ETTİ!

Koskoca Trabzonspor’u tek bir kişinin futbol bilgisine emanet ettiler. Sümer kulüpte tek yetkili oldu ve yönetimi avucunun içine aldı. Neredeyse gelecek vaat eden tüm Trabzonlu çocukları gönderdiler. Eldekileri de parlatıp satmak düşüncesinde oldukları kulağımıza gelen bilgiler arasında. Zaten tesisler ipotekli idi, alacaklar da temlik altında. Anlayacağınız Trabzonspor altyapısından yetişen her çocuk daha sahaya adımını basmadan ipotek altında. Neden bu kadar iddialı yazıyoruz? Çünkü 400 milyon gider, 126 milyon gelirin var, sen hala daha çalışanlarına futbolcu gibi prim ödüyorsun!

KARAMAN’A 150 BİN TL MAAŞ

Teknik adam olarak Sadi Tekelioğlu, Giray Bulak, Fatih Tekke, Mustafa Reşit Akçay ve Hami Mandıralı gibi isimlerin tamamından vazgeçip Trabzonlu olmayan ama iyi bir Trabzonsporlu olan Ünal Karaman’ı ayda 150 bin TL maaş ile takımın başına getirdin. Kulüp içerisinde prim alan çalışanlar bu kulübe zarar veriyor. Sahadaki sonuçlardan ve kongrelerdeki açıklamalardan anlaşılan tablo budur. Napolyon’un dediği gibi para, para, para değil! Trabzonspor’un onursal Başkanı Mehmet Ali Bey’in dediği gibi akıl, akıl, akıl! Trabzonspor’un son 10 yıllık yönetimlerinin tamamı maddi manevi geçmişin mirasını yiyor. Yönetici arkadaşlar yeni projeler üretmeli, Trabzonspor’u dünyaya açın!

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap