SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzonspor 52 yaşında !
4.08.2018

EFSANENİN DOĞUŞU

1966 yılında İdmangücü, Martıspor ve Yalıspor birleşimi kırmızı-beyaz renklerle Trabzonspor’u dünyaya getirdi. Bir yıl liglerde oynayıp, başarılı olduktan sonra dışarıda kalan İdmanocağı zamanın Trabzonlu futbol federasyonu başkanı Hasan Polat’a müracaat etti. İdmanocağı’nın başvurusunu kabul etmeyince kulüp çareyi İdmangücü birleşiminden dünyaya gelen kırmızı-beyazlı Trabzonspor ile birleşmekte buldu. Dünyaya tekrar ikinci bir bordo-mavi renkleri alarak 1967 doğumlu bugünkü takım doğmuştur. Yani 1966’da kurulduk, bir de 1967’de. Şimdi 51 yaşında mıyız 52 yaşında mıyız ikilem içinde kaldık. Bunun üzerine eski yöneticilerden Nizamettin Algan yeni bir kitap hazırlamak zorunda kaldığını dile getirdi.

ŞAMPİYONLUK YARINLARA KALDI

Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun kuruluş yıl dönümünde konuşmasında “Ulu bir kulübümüz var, 61 yaşında da beraber olacağız” demesi beni başka düşüncelere götürdü. Plakamız olan 61. yılda mı şampiyon olacağız? Yani şampiyonluk için 10 yıl daha mı bekleyeceğiz? Eh ona da razı mı olsak!

YENİ TRANSFERLER NE GETİRECEK?

Samsunspor maçında oynanan futbol beni memnun etmedi. Yapılan yeni transferler ve sakatlar takıma dönerse Cagliari maçını izledikten sonra bu takım ligde ne yapar, size o zaman gerçek Trabzonspor’u anlatabilirim. Şu an ne anlatsak boş, çünkü yeni transferler, gençler ile eski takım oyuncuları içinden çıkacak ilk 11 ile civciv mi çıkar kuş mu, o zaman söyleriz.

KULÜBÜN İCRALIK DOSYALARLA BAŞI DERTTE

Bu arada kulübün icralık dosyaları her gün kapıyı çalıyor, borç kapıya dayanmış, yöneticiler zor durumda olduğunu söylüyor. Ligdeki birçok takımın da Trabzonspor gibi olduğu aşikâr. Nice bordo-mavili günlere...

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap