SON DAKİKA
SON DAKİKA


Rotasyon şart
23.09.2018

Rakipler artık Trabzonspor’u çözdü. Golü erken bulursan bu adamlar hemen dağılıyor. Sen Trabzonspor’sun bu kadar kolay motivasyon kaybeden bir ekip olamazsın.  Sezonun 6.maçına çıkıyorsun artık senin karnen bellidir.

Haleti ruhiyen bellidir. Yener misin yenilir misin oyuncundan taraftara herkes skoru bilir. Ama bu Trabzonspor’u öyle bir hale getirdiler ki sahaya çıkan oyuncun bile acaba bugün kazanır mıyız? diye şüpheyle koşuyor.

Yani senin futbolcun kendine güvenmiyor. Kaç haftadır Ünal Karaman’a destek verdik ancak bu hafta sormak zorundayız. Bu kadar gol kaçar mı?

Ortasahada bu kadar top kaybedilir mi? Alanyaspor maçından sonra hiç mi taktik çalıştırmadınız bu çocuklara? Hiç mi izletmediniz mi yedikleri golleri? Göztepe’nin gol organizasyonuna bakıyorsun, sanki Karadeniz fırtınası onlar. Bizim eski forvet Yasin Öztekin çatır çatır oynadı.

Takır takır da gollerini attı. Sen hala Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir’i nerde oynatırım diye hesap yapıyorsun. Rodellega ise hala takıma adapte olacak. Bir sözümüz de kaleci Onur’a. Onur çok fedakarlıklar yaptı bu kulübe.

Maddi manevi özveri de bulundu ama artık Onur eski Onur değil kabul edelim. Trabzonspor yönetimi hemen bir acil eylem planı hazırlasın.

Bu takımın rotasyon zamanı gelmiştir. 6 hafta çok bile sabretti bu taraftar! Hakem hatalarına itiraz edecek yönetime hatırlatma VAR çıktı mertlik bozuldu!

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap