SON DAKİKA
SON DAKİKA


Rize'de gol yok
25.08.2018

Süper Lig’in 3.haftasında oynanan ilk müsabaka da Çaykur Rizespor ile BB Erzurumspor maçı 0-0 golsüz tamamladılar. Rizespor, Çaykur Didi Stadı’nda Erzurumspor’u ağırladı. İki takım Süper Lig tarihinde ilk kez karşılaştılar. İlk yarıda Erzurum’da Emrah Başsan ve Munsy etkili oldu. Rizespor’da Umar ilk yarının sonlarına doğru etkili isimdi. Çaykur Rizespor’da ilk yarı zorunlu değişiklik yapıldı. Saadane çıktı, Jach oyuna girdi.

Mavi-Yeşilli Karadeniz takımı, 53.dakikada Çaykur Rizespor’un 2.değişikliği oldu. Fink çıktı yerine Orhan Ovacıklı yerine dahil oldu. Bu dakikalarda Rize plakası yazılınca, telefon ışıkları ile çok güzel görüntüler yaşandı.

GOL BECERİLERİ YOKTU

Denk kuvvetlerin oynandığı maçta, taraflar birbirinden üstün değilse de, Erzurumspor daha etkili gibi gözüktü. Karşılaşmada tempo yoktu. Genellikle, birinci ve ikinci bölgede oyun oynandığı için gol gelmedi.

Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, bu maçta da istediği sonucu elde edemedi. Taraftarın eleştiri odağı oldu. 0-0 biten karşılaşmada her iki takımda gelecek için umut vermedi. Erzurumspor 1 puan alınca, puan ile tanışmış oldu. Rizespor ise 1 puanını 2’ye çıkardı. Taraftarının tepkisini aldı.

Çaykur Rizespor’da sezon öncesi ta- kım değerlendirmesi yapan futbol şube sorumlusu Yılmaz Zehiroğlu, “Asansör takım olmayacağız, iyi bir takım olduk, iyi kamp dönemi geçirdik” dese de takım da uyum göremedim.

Her iki takım da berabere kalınca puanları paylaşmış oldular. 90.dakika da Erzurumspor sürekli oyuncu değiştirerek, bir puana razı olduğunu göstermiş oldu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap