SON DAKİKA
SON DAKİKA


Quaresma’nın gecesi
30.10.2018

Beşiktaş maça kırmızı, Rizespor ise beyaz formayla çıktı. Beşiktaş’ta uzun zamandır kadroda olmayan Gökhan Töre dün ilk 11’de vardı. 3. dakikada Quaresma’nın ortasında Mustafa Pektemek golü attı. 10 dakikada Rizesporlu Orhan Ovacıklı’nın Gökhan Töre’ye sert hareketi hakem tarafından kırmızı kart ile cezalandırılınca Rizespor sahada 10 kişi kaldı. 33. dakikada Gökhan Töre sakatlandı, yerini Caner’e bıraktı. 40. dakikada yine Quaresma orta yaptı, Mustafa Pektemek’ten kafa golü geldi. Beşiktaş 2, Rizespor 0 oldu. Yıllardır Beşiktaş taraftarının Mustafa Pektemek’ten beklediği, arzu ettiği oyunda ilk yarı Pektemek’in iki golü birden vardı. 10 kişi kalan Rizespor, ilk yarı iyi dirense de devreyi 2-0 geride kapattı. İkinci yarı Rizespor oyuna hızlı başladı. İlk dakikada kornerden gelen topa ters kafa vuruşu yapan Beşiktaşlı Enzo Roca topu kalesinde buldu.

Tartışmalı gol pozisyonundan sonra skor 2-1 oldu. Golden sonra 10 kişi oynayan Rizespor’un direnci arttı. 60. dakikada VAR sistemiyle Beşiktaş’ın lehine verilen penaltıda Quaresma topu kaleciye nişanladı. Penaltı sonrası hakeme hareket yapan Saadane’ye Bülent Yıldırım, ikinci sarıdan kırmızı kart gösterdi. Sahada 9 kişi kalan Rizespor, 11 kişilik Beşiktaş’a 73. dakikaya kadar direnebildi. Yine Quaresma’nın ortasında Caner Erkin’in sert vuruşu skoru 3-1’e getirdi. Dün Quaresma’nın ortalarının olduğu geceydi. 79. dakikada yine Porkekizli yıldız oyuncunun ortasında Vagner Love’un golü geldi. Bu gol maçın skorunu 4-1 olarak belirledi. Hakem Bülen Yıldırım’ın doğradığı 9 kişilik Rizespor, Beşiktaş’a karşı bu kadar dayanabilirdi.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap