SON DAKİKA
SON DAKİKA


Plansız Olmuyor
2.04.2023

MİLLİ maç nedeniyle uzun zamandır liglere ara verilmişti. Verilen ara Trabzonspor’a yaramadı. Konuk takım Kayserispor oyunun başında attığı gol ile karşılaşmaya önde başladı. Peşine Gomez skoru eşitledi. Trabzonspor, Lazar Markoviç’i alınca iyi bir transfer yaptı ancak kayıpları daha çoktu. Teknik adamı, başkanını ve en önemlisi Vitor Hugo’yu kaybedince takımda güvenini kaybetti. Yönetim aldığı kararlarla güven vermedi. Hoca konusunda aceleci davrandılar. Orhan Ak ilk maçında sınıf kaldı. Hem sahaya sürdüğü 11 hem de oyuna müdahaleler çok yetersizdi. Onunda bir kabahati yok. Onu göreve getirenler asıl suçlu. Konuk takım belli bir düzen içerisinde oynadı. Maçı hep önde götürdü. Trabzonspor skor üstünlüğünü ele alamadı. Kayserispor bugün Trabzonspor’un zayıf karnı savunma arkasına attığı toplarla sonuca gitti. İlk devrede Kayserispor daha çok pozisyon buldu. Karadeniz ekibi, pres yapmakta zorlandı. İki takımda savunmayı ikinci plana bırakarak hücumu düşündü. Takımlar çok pas hatası yaptılar. Sahada sanki son şampiyon değil de kümede kalma mücadelesi veren bir takım izledik.

TRABZON zor bir şehir. Layık olduğunu yerde olmayınca ortaya zorluklar çıkıyor. Sahada orta sahası rahat geçilen bir Trabzonspor vardı. Takım kopuk kopuk oynuyor. Milli sol bek Eren Elmalı’yı bu kadar kötü oynarken görmemiştim. Adam markajı yapılacak yerde saha markajı yapında golü yedik. Çok kötü bir Eren Elmalı izledik. Uğurcan çok formuz. Milli takımda oynamadığı için galiba mental olarak çökmüş. Kaleye gelen her top gol oldu. İzlediğimiz Maxi Gomez bugün en iyi oyununu oynadı.  Yönetiminin bir ay önceden gideceği belliydi. Yeni gelecek yönetim plansız ve programsız göreve gelince sonuç bu oldu.  Trabzonspor yanlış olduğunu unutmamalı. Biran evvel doğruyu bulmalıdır. Savunma hattı tamamen yok desek yeridir. Bugün Trabzonspor’un en büyük handikabı oldu. Konuk takım adına keyifli gollü bir maç izledik.  Abdullah Avcı geride enkaz bıraktı. Yetmemiş gibi birde Orhan Ak’ı da kafamıza bela olarak bıraktı. Geçen yılın şampiyonunu kötü günler bekliyor. Avcı bugün kendini aratmadı. Yerine bıraktığı Orhan AK ile aynen devam etti. Hoca gitti yardımcısı da gitmeliydi. Bugün sahada teknik olarak görev yapan yoktu herhalde. Gol düellosunu pastırmacılar kazandı.  

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap