SON DAKİKA
SON DAKİKA


Mükemmel gol ve 3 puan
13.04.2019

Bursaspor-Trabzonspor arasında Bursa'da oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz tamamlandı. Trabzonspor gerçek oyununu gösteremeyince ilk yarı etkisiz bir futbol sergiledi. Rakip Bursaspor oyunu orta sahada kilitledi.

Yani rakip çok kontrollü oynayınca Trabzonspor'un gol ayaklarını ve gol yollarını kapatmış oldu. Ligde Trabzonspor’un dördüncülüğü garanti, bundan sonra ikincilik veya üçüncülük düşüncesine girdi. Bursaspor ateş hattından çıkma düşüncesinde. İlk yarı Olcay Şahan-Abdülkadir değişikliği oldu. Bu değişiklik Trabzonspor’u ateşledi. İkinci yarı Abdülkadir Ömür müthiş bir gol atarak takımını öne geçirdi. 81. dakikada kaptan Sosa'nın penaltı vuruşunda kaleci Okan topu çıkardı. Bordo-Mavililer 6 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik alarak Trabzonspor'u zirveye taşıdı.

Bursaspor'un gol yolları tıkalı, mücadelesi yetersizdi. Trabzonspor orta sahası dağınık. Sosa'nın ayağından kaçan penaltı sonrası Bursaspor’un direnci arttı. Bordo-Mavililer bu direnci pasla soğuttu. 100 dakika oynanan maçta kazanan taraf Trabzonspor oldu. Genç Bordo-Mavililer pozitif futbol oynamaya devam ediyor. Gecenin yıldızı Abdülkadir Ömür attığı golle takımına 3 puan kazandırdı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap