SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kongrede neler yaşandı?
22.07.2018

Trabzonspor Basketbol Kulübü Derneği, Olağan Genel Kurul kararı alarak dün kongre gerçekleştirdi.

TTSO toplantı salonunda kongre yaklaşık 98

kişinin katılımıyla çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirildi. Tek liste halinde gidilen kongrede önceki aday Abiş Hopikoğlu salondaki üyelerin oylarını alarak 6. kez basketbol kulüp

başkanlığına seçildi. Yeni başkan ilk olarak basketbolu sahipsiz bırakmayacağını söyledi.

İŞADAMLARINDAN DESTEK YOK

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nden uzaklaştırılan basketbol şubesi seçimi TTSO salonunda yapması akıllarda soru işaretine neden oldu.

Kongreye spor camiasından birçok kişi katılırken, iş adamlarından beklenen destek gelmedi. Trabzonspor, futbol ve basketbol camiası olarak ikiye bölünmüş olduğunu bir kez daha gördü.

Bu dışlanma, kin ve nefret neden?

Kulüp başkanı Abiş Hopikoğlu “Trabzonlu değilim, fakat 40 yıllık Trabzonspor taraftarı, 6 yıldır basketbol kulübü başkanıyım” sözlerini sarf ederken Trabzonspor’un evrensellik ilkesine vurgu yapmış oldu.

İSTESELER SORUN ÇÖZÜLÜRDÜ

Başkan sözlerine, “Basketbol takımını bu duruma Ertuğrul Doğan ve dört futbol yöneticisi arkadaşı getirdi isteseler sorunları çözebilirlerdi’ diyerek eski yol arkadaşlarını hedef olarak gösterdi.

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu’nun basketbol kulübüne yapılan icra takibi hakkında bilgisi olmadığını öne sürdü.

Başkan, “İcradan gelen yazı bizi çok üzdü. İcraya karşı savunmamızı yaptık, inşallah hayırlısı olur” diyerek sözlerini tamamladı.

Nice spor dallarında başarı elde eden Trabzon’un basketbola karşı bu denli sessiz kalışı bizler üzerinde derin bir üzüntü yarattı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap