SON DAKİKA
SON DAKİKA


Karaman ne demek istedi?
7.03.2019

Ünal Karaman dün yapmış olduğu basın toplantısında gazetelerde verilen demeçlerden rahatsız olduğunu beyan etti. Bizler de Trabzonsporlu olarak tabii ki Ünal hocanın başarılı olmasını isteriz. Fakat Ünal hoca hiç öz eleştiri yapmadı. Eldeki malzeme ile en iyisini çıkarıp kullanmak gerek. Karaman, hamle gücüm zayıf deyip durdu. İyi de bu takımı 24 kişiden 18 kişiye sen düşürmedin mi? Şimdiye kadar ilk defa bir teknik adama bu kadar müsamaha gösterildi.

Kaybedilen maçlarda teknik adamın teknik sorunları had safhada. Trabzonspor’un Türkiye Kupası'nda Ümraniyespor’a elenmesi maddi ve manevi büyük kayıplara neden oldu. Ankaragücü, Bursa, Erzurum, Beşiktaş, Göztepe, Alanya maçlarındaki kayıplar toplansa Trabzonspor lider konumdaydı. Hataları buradan ölçebilirsiniz. Sadece Türkiye değil Avrupa’nın en büyük golcülerinden biri olan Burak Yılmaz’ı takımdan gönderiyorsun. Senin oynatmadığını Şenol Güneş Beşiktaş’ta banko oynatıyor. Demek ki Şenol hocanın idare etme yeteneği sende yok. Kaleci Onur’u gönderiyorsun.

Takım Onur’suz kalıyor. Ücret almadan oynayan Zeki Yavru’yu gönderiyorsun. Zeki Akhisarspor’da rakip ağlara iki gol birden takıyor. Olcay Şahan’a milyon eurolar ödeniyor, kadroya alınmıyor. Madem bu meblağlar ödeniyor, o zaman neden oynamıyor? Sebebi varsa açıklansın, şeffaf olalım. Mustafa Akbaş Malatya’ya gönderiliyor. Herhalde bir sebebi var. Daha sonra kadro yetersizliğinden şikayet ediyorsun. Sonra da 'Ben kaprisli değilim' diyorsun.

Beşiktaş-Fenerbahçe maçı 3-0'dan 3-3 oldu. Trabzon-Kasımpaşa 2-0'dan 2-2 de olsa ne önemi var? Fenerbahçe Türkiye Kupası'nda Ümraniyespor’a yenildi. Trabzonspor da 3-1 yenildi. Sonuçta Ümraniyespor tur atladı. Demek ki teknik arıza devam ediyor. Ünal Karaman’ın 'Ben aptal mıyım, deli miyim' sözleri Trabzonspor makamının ağırlığına pek uygun düşmedi. Kulübün basın danışmanları Ünal Karaman’a basın ile olan diyaloglarında yol göstermeli ve daha profesyonel bir demeç verdirmeliydi. Ünal hocanın üzerindeki yük fazla, dünkü toplantıda bu yüzden stresi fazlaydı. Sorunları bir yana bırakıp çareler aramalı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap