SON DAKİKA
SON DAKİKA


Karaman Geri Döndü
2.12.2018

Olcay çıktı, Ekuban girdi ve galibiyet geldi! Ünal Hoca ilk kez yerinde bir değişiklik yaptı ve 3 puanı aldı. Böylece hem kendi kariyerini hem de takımın kaderini eline aldı. Kayseri deplasmınında genç oyunculardan kurulu kadro devam etti. Kalede Uğurcan, geride Hüseyin ilerde Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı. Tıpkı Fatih-Gökdeniz’li, OgünHami’li kadrolarda olduğu gibi takımın iskeleti artık Trabzonlulardan oluşmaya başladı. Hal böyle olunca başarı grafiği de yükseliyor. Ünal Karaman’ın dediği gibi Onur-Burak olayı bize gençleri kazanma şansı verdi. Aslında ‘her işte bir hayır var’ demeliydik.

Kayserispor maçında ilk yarı ev sahibi geriye yaslandı, Trabzonspor’a çok fazla atak şansı tanımadı, risk almadı ama ikinci yarı oyun açılmaya başlayınca Sosa ve Yusuf’un şutları ile rakip kale ezildi. Trabzonspor organize ataklarla gol aradı ve ilk yarının sonunda Ekuban’ın kafa golü ile skor 1-0 oldu.

Ertuğrul Sağlam’ın futbolcuları ise son dakikaya kadar puan çalmak istedi Bordo-Mavililerden ama 97. dakikada maç biterken Vahid Amiri skoru 2-0 yaptı ve 3 puan Trabzonspor’un oldu.

Böylece Fenerbahçe maçıyla başlayan yükseliş Kayserispor deplasmanıyla perçinlendi. Artık camia mesajı almıştır: Bu gençlere güvenin! Öze dönüş başladı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap