SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kadıköy’de hüsran
19.05.2023

BU sezon Trabzonspor yarıştan erken kopunca lig zevk vermiyor. Fenerbahçe’nin matematiksel olarak şansı devam ederken, Trabzonspor’un şampiyonluk ve Avrupa kupaları ihtimali yoktu. Kayıp bir sezon geçiren Bordo-Mavili takım bu yıl sezonu erken kapatarak gelecek senenin yapılanmasına başladı. Yeni teknik adam Nenad Bjelica şimdilik takımı tanımadığı için bizde onu tam anlamıyla tanıyamadık. Zamanla başarılı olacağına kanaatindeyiz. İlk yarı 1-0’lık Fenerbahçe üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmada Fenerbahçe üstünlüğü vardı.  Sarı-Lacivertliler topu daha çok ayağından tutan taraf oldu. Temposuz bir ilk yarı izledik. Buna rağmen ev sahibi ekip üstün taraf olmasına rağmen futbolcularını stresli gördüm. Bu gerginlikten faydalanamayan taraf Bordo-Mavili takım olmuştur. Aslında Fenerbahçe’nin daha rahat oynaması gerekirdi.

ANCAK Trabzonspor’un kaybedecek bir şeyi yoktu. Geçen yılın şampiyonu Trabzonspor, çalkantılı bir sezon geçiriyor.  İlk devrede oynanan futbol taraftarları memnun etmedi. Hakem Abdülkadir Bitigen çok düdük çalarak oyunun hızını sürekli kesti. Bazı pozisyonlarda avantajını oynatarak oyunun hızını artırmalıydı.  Fenerbahçe-Trabzonspor maçları her zaman heyecanlı ve zevki geçerdi.  Ancak dün akşamki derbi beklentilerin çok uzağında kaldı.  Bu skordan sonra iş bilenin kılıç kuşananın deriz.  Trabzonspor, taraftarını yine üzdü. Oynanan futboldan memnun değiliz.

OYUNCULAR hep çakma mevkilerde oynadı. Sağ bek sol bekte sol bek sağ bekte oynadı. Bu hoca hiçbir oyuncuyu kendi mevkiinde kullanmıyor. Sürekli bir arayış içerisinde ancak lig devam ediyor. Her takıma saha markajı değil adam markajı yapması lazım.  Bu skordan sonra Bordo-Mavili takım için değişen hiçbir şey ancak Ali Koç’un Fenerbahçe’si aldığı bu skorla şampiyonluğun peşini kolay kolay bırakmayacağının garantisini verdi. 3-0 mağlup duruma düştükten sonra uyanan Karadeniz ekibi, etkili atak sonucunda attığı gol ile şeref sayısını buldu. Bu skor Trabzonspor’a yakışmadı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap