SON DAKİKA
SON DAKİKA


İstanbul’da deprem!
13.08.2018

Trabzonspor gibi buyuk takimlar mac kazanir mac kaybeder ama mucadele eder! Bu takim mucadele etmiyor sayın Ağaoğlu. Basaksehir karşısında izledigimiz takımın lider bir oyuncusu yok, golcüsü yok, bu takımın ruhu yok. Trabzonspor’da Yusuf Yazıcı dışında koşan yok. Ünal Karaman, eskilerle gençleri bir araya getirip yeni bir takım yaratmak istedi ama Burak Yılmaz’sız olmuyor. Zaten oyunkurucun da yok. Bu yönetime eski bir futbolcu olarak söyleyecegim tek şey şudur: iyi bir santrafor daima maç kazandırır eğer topu önde tutmayı bilirsen! Trabzonspor’a santrafor dışında herşeyi aldınız ama bu transferlerin tamamı fiyasko sayın Başkan. Hiç olmazsa altyapıdan çıkardığın oyunculara şans ver.

Geçen yıldan daha kötü bir Trabzonspor izledik dün gece. Basaksehir 1-0 da yense sonuç aynı 5-0 da yense sonuç aynı çünkü sen Trabzonspor’sun taraftarın senden şampiyonluk beklerken sen hiç olmazsa ligin açılış maçında bu şehrin insanına umut vereceksin. Basaksehir karşısında Ünal Hoca fazla bir müdahalede bulunmadi demekki oyuncuların heycansız olduğunu o da fark etti. Kulüp borç üstüne borç koyuyor. Yönetim karar alıyor prim alan idari personel sayısı 40! Başarılı çalışana prim verilir. Bir yandan kaynak arıyoruz diyen yönetim diğer yandan prim dağıtıyor! Ne idari ne teknik olarak Trabzonspor yönetilemiyor.

RODALLEGA İLE OLMAZ!

Bu maçtan önce hazırlık maçlarını da gördük. Samsunspor, Cagliari ve şimdi Başaksehir takım sezona hazır değil. Sistemi olmayan Trabzonspor’da en azından koşan oyunculardan kadro kurulmalı. Abdulkadir Parmak ve Olcay’dan daha fazla faydalanmalı  Ünal Karaman. Bulut mavisi formasıyla sahaya çıkan Trabzonspor İlk 20 dakika hücum etti ama maçı hakeden Başakşehirdi çünki futbol 90 dakika sayın Başkan.

Rodallega garip garip vuruşlar yaptı. Kaleyi bulan şutu yok bu adamın. Net gol pozisyonu da göremedik. Demekki bu adam form tutmamış. Samsunspor’a kiraladığın Muhammet Beşir bile bu maçta sana forvet olur, yükünü taşırdı. Maddi manevi kulüp uçurumun eşiğinde derhal önlemler alınmalı. Daha sezom başlamadan moral motivasyon kaybetmiş bir görüntü var. Trabzon şehri futbol izlemek istiyor, şampiyonluk istiyor.  Sezon açılışında heycan olur. Ünal hoca değil yönetim sorumlu. Trabzon taraftarı bu tabloyu hak etmiyor. Trabzonspor iyi yönetilmiyor.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap