SON DAKİKA
SON DAKİKA


Hakem maçı katletti
11.02.2019

Kadrosunda eksikler bulunan Trabzonspor ilk 20 dakika büyük baskı yiyince adeta bunaldı. Galatasaray maça tam saha presle başladı. İlk dakikalarda üç net gol pozisyonundan yararlanamadı. 17. dakikada hakem Ümit Öztürk tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi.

Kaleci Arda’nın Belhanda'ya müdahalesi sarı kart ile cezalandırıldı. Penaltı vuruşunu kullanan Diagne, takımını 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra Trabzonspor toparlanarak Rodallega'nın ayağından topu filelere yollayınca durum 1-1'e geldi. Kelimenin tam anlamıyla maç heyecan fırtınası içinde geçti. Galatasaray 45 dakikada Belhanda’nın ayağından 2-1 öne geçti. İlk yarı bu skorla kapandı.

İkinci 45 dakikada büyük heyecan bizleri bekliyordu. Trabzonspor savunmasında Zargo Toure çıktı, yerini Abdulkadir Parmak'a bıraktı. Galatasaray bu yarıya golle başladı ve Belhanda skoru 3-1 yaptı.

Golden sonra bastıran taraf Trabzonspor oldu. Üst üste kornerler kullandı. Fakat sonuca gidemedi. Trabzonspor’da takım oyunu yok, bireysel olunca da rakip buna izin vermiyor.

Maç sonuna doğru her iki takım da çok pas hatası yaptı. Ünal Karaman oyuncu değişikliğinde geç hamle yaptı. Kaleci Arda başarılı idi. Yediği gollerde hatası yoktu. İlk yarı Galatasaray yüzde 71, Trabzonspor yüzde 29 ile topla oynadı. Fatih Terim maç sonuna doğru Emre Akbaba'yı oyuna alarak Belhanda'yı alkışlatıp dışarı aldı.

Maçı Galatasaray 3-1 kazandı, Trabzonspor İstanbul'dan eli boş döndü. Ümit Öztürk maçı katletti. Tribünde muhteşem Galatasaray taraftarı vardı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap