SON DAKİKA
SON DAKİKA


Gümrük’te yangın çıktı!
29.12.2022

TRABZONSPOR maçın başında yediği goller ile geriye düşünce, kendisini cenderenin içinde buldu. Bu sürpriz mağlubiyet camianın huzurunu kaçırdı. İstanbul’da oynanan karşılaşmada Karadeniz ekibi, adete hüsrana uğradı. Avcı’nın yanlış kadro seçimi ile çıktığı karşılaşmada olmayan sistemi çöktü. Avcı, elinde imkan varken, neden riske girip alakasız kadro ile maça çıkıyorsun ? Bu taraftara yazık değil mi ? Hocam işine karışmış gibi olmayayım fakat çok kaprislisin. Trabzonspor bir türlü oyun istikrarını yakalayamadı. Fırtına’nın ağır oyunu rakibin direncini yükseltti. Hocanın yanlış oyuncu değişiklikleri ve Visca’nın sakatlığı mağlubiyeti beraberinde getirdi. Fırtına’nın ağır futbolu adeta uyuttu. İstanbul ekibi, kazanmak için zorluk çekmedi.

GEÇEN yazdığımız gibi Abdullah Avcı, takımı kevgire çevirdi. Yani hoca kadroyu bulaştırdı. Ondan sonra çaresiz, alakasız, değişiklikler bu skora çanak tuttu. Trabzonspor, bu yıl Antalya hezimeti gibi, Karagümrük hezimeti de yaşadı. Akıllara Fenerbahçe maçında kalan ekipte sanki doğal gaz patlaması olmuş gibi moraller bozularak yangın çıktı. Dünya yıldızı Hamsik, oyuna kulübede başlayınca,  yanlış dizilen ip kesildi. Takımın bir oyun şablonu yok. Doğru oynayan taraf ev sahibi ekipti. Akordeon gibi açılıp kapanan İstanbul ekibi izledik. Savunmanın güvenliğini bırakmadan mücadele verince galibiyet kaçınılmaz oldu.

KARADENİZ ekibinde defans ve hücum arasında büyük açıklık vardı. Bazı gollerde Uğurcan’ın bireysel hataları vardı. Mesela ilk golde. Larsen,Fenerbahçe maçında iyi oynadı. Bu maç neden sonrada oyuna dahil oldu? Siopis çıktı. Orta saha oyundan düştü. Hüseyin stoper oynar. Larsen varken Hüseyin neden sağ bek oynar ? sol bek Eren yorgun. Arif Boşluk yerine oynayabilirdi.  Gomez, Fenerbahçe maçında gol atıyor oyundan alıyorsun, Umut Bozok gol atacak neden görev vermiyorsun. Yusuf Yazıcı formsuz medet umuyorsun. Trezeguet’i tırpanlıyorsun. Bu hareketlerle maçı ve oyuncuları kaybediyorsun. Abdülkadir Ömür ve Bakasetas görevini yapan iki oyuncuydu. Djaniny kendini ararken, Avcı kendini kaybetti. Son şampiyon İstanbul’da ıskaladı. Bu karşılaşma Fenerbahçe maçı kadar önemliydi. Kazanmış olsak şampiyonluk potasında kalacaktık. Hocam madem elinde bu kadar yetenekli oyuncular vardı neden maça onlarla başlamadın ? Edin Visca’ya geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap