SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına İstanbul'da esti
6.08.2022

Sezonun açılış karşılaşmasında kazanan takım Trabzonspor oldu. İstanbulspor sahayı enine kullanan ve savunma yapan ekipti. Trabzonspor ise sabırlı, baskılı oyununu geçen yılki gibi devam ettiremiyor. Fırtına bireysel performanslar ile sonuca giden ekip. Maçın genelinde şampiyon zorlanmadan kazandı. Ancak oyunda pek ağırlığını göremedik. Takımdan ayrılan Nwakaeme'nin eksiliğini hissediyor gibiyiz. Onu Trezeguet ile mukayese edemeyiz. İkisinin oyun tarzı farklı. Fırtına'nın orta üçlüsü yumuşak olunca etkili oyun kuramıyor. Ligin yeni takımı zayıf İstanbulspor Trabzonspor'a karşı koyacak gücü yoktu. İkinci yarı İstanbulspor cılızda olsa pozisyonlar buldu. İki takım arasında kalite farkı çoktu. 

Alan savunması yapamayan İstanbulspor, iki gol birden yiyerek karşılaşmayı kaybettti. Genelde sezonun ilk maçları zor geçer şampiyon zorlanmadan kazandı. Ben Trabzonspor'da sistem göremedim. Larsen değişikliği bana entresan geldi. Vasat oyundan çıkan 3 puan gelecek maçlar için umut vermedi. İlk yarı Eren Elmalı ve Larsen müthiş performans gösterdi.

Ahmetcan Kaplan takımda oynatılmalı yoksa Hüseyin Türkmen gibi oyun güvenini kaybedecek. Genç oyuncular mutlaka oynatılmalı. Abdullah Avcı Trabzonun evlatlarına üvey evlat muaamelesi yapıyor. Şampiyon'da organize ataklar göremedik. Visca, Trezeguet ve Bakasetas oyunda yoktu. Kaleci Uğurcan'a pek fazla iş düşmesede görüntü olarak formda olduğu hissettim. Karadeniz ekibi geçen yıl ki kötü oyunu hala devam ettiriyor. Bordo-Mavili takımın geniş ve zengin kadrosu var ancak bu derinlik sağlıklı kullanılamıyor. Teknik adam oyuncu değişliklerinde geçen yıl ki gibi geç kalıyor. Bu oyunla camiayı memnun edemeyiz

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap