SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına’da realite bu!
18.02.2019

Fırtına’da realite bu! Söylemesi kolay, kötü oynadık ve kaybettik. Ligdeki Trabzonspor’un hedefine bakıldığı zaman ekonomi de bitmiş. Hedef, çareyi gençlerde arayıp, yeni hedefler peşinde koşan genç Trabzonspor’u yaratmaktı. Trabzonspor’un bugünkü durumuna bakarsak, ilk yarı ligde topladığı puanları ile yetinecektir. Şayet Kasımpaşa gibi bir tökezlenmeye başlarsa her şey toz dumana karışır. Kaprisler yüzünden Olcay Şahan kadroya alınmıyor.

Halbuki bugünkü şartlarda takımın bu oyuncuya ihtiyacı vardır. Maçta her iki ekip de oyuna kontrollü başladılar. İlk yarı top üstünlüğü ev sahibi Trabzonspor’da olsa da bordo-mavili takımın tek pozisyonu Abdülkadir Ömür’ün ayağından oldu. Bu futbolcu topu kaleciye nişanlayınca ilk yarı takımını bir golden etti. Bu yarı konuk takımın hiç pozisyonu olmadı. İkinci yarı Sergen Yalçın hocanın oyuna ağırlığını koyacağı belliydi. Ünal Karaman’ın genç öğrencileri 49. dakikada Rodallega’nın kullandığı penaltıda top üst direkte patlattı, direkten dönen topa tekrar aynı oyuncu vurup topu ağlarla buluşturdu. Ancak kural hatasından dolayı gol iptal edildi. Penaltıdan sonra direnci artan Alanyaspor 51. dakikada golü buldu. Yine 68. dakikada köşe vuruşundan gelen topu Cisse ikinci kez Trabzonspor ağları ile buluşturdu. Skor 2-0 oldu. Ünal hoca her hafta değişik bir kadro ile takımını maça hazırlıyor. Futbolun kuralıdır: İyi oynayan kazanır. Bu piyango değil ki 'ya çıkarsa' diyelim. Kural genelde böyledir. Fakat bazı insanlar top yuvarlaktır söylemi yaparak, sonucu şansa bırakıyor. Gerçekler acıdır. Bu sonuçtan sonra fırtına zirveye değil altlara doğru oynar.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap