SON DAKİKA
SON DAKİKA


Efsane ruhunu arıyor
5.03.2019

Mustafa Denizli’nin öğrencileri Trabzonspor’un artılarını eksilerini iyi çalışmış.

Özellikle Kasımpaşa’nın forveti Trezeguet Trabzonspor’un savunma hattını darmadağın etti. Ünal Karaman ise elinde kadro derinliği olmadığın yakındı maç öncesi. Fazla oyuncu seçeneği olmadığından bahsetti. Ancak büyük bir gerçek var; Trabzonspor önüne düşen tüm fırsatları kaçırmakta çok yetenekli! Haftalardır maddi ve manevi yetersizliklerden bahsediliyor.

Böyle olunca mazeret üreten bir teknik heyet ve yönetim var. Trabzonspor’da hiç mi güzel şeyler yok? Abdülkadir Parmak ve Yusuf Yazıcı gibi gençler daha etkili kullanılamaz mı? Forvet hattında Nweakame ve Rodellega ile daha farklı organizasyonlar yapılamaz mı? Türkiye kupasında Ümraniye gibi sıradan bir takıma yeniliyorsun, yetmiyor elindeki Avrupa hayalini de Kasımpaşa deplasmanında İstanbul’a bırakıyorsun. Trabzonspor bu şehrin en önemli değeri.

Siyaset üstü bir spor kulübü ve Ahmet Ağaoğlu göreve gelirken bu borç yükünü bilerek geldi. Şimdi kimse mazeret üretemez, felaket senaryoları ile kayyum hazırlığı yapmasın. Derhal yönetim acil toplanmalı ve futbolculara doping mi ceza mı uygulanacak, takımın performansı nasıl yükseltilecek bunları konuşmalı. Hakem hatalarını bahane etmek işin kolayı.

Efsane ruhunu arıyor.

İşin özeti bu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap