SON DAKİKA
SON DAKİKA


Avcı Havlu Attı
6.02.2023

Karadeniz fırtınası karşılaşmaya çok hızlı başladı. Oyunun hemen başında 1-0 öne geçen Bordo-Mavili takım Galatasaray’ın tüm oyun planlarını bozdu. Golden sonra neye uğradığı şaşıran Aslan oyuna mağlup başlamış oldu.  Fırtına’nın sevinci çok fazla sürmedi. Cimbomlu Mertens skoru 1-1 yaparak soyunma odasına takımlar eşitlikle girdiler. Ağır hava şartlarında oynana karşılaşmalar vasat bir derbi izledik. Trabzonspor’un oyun kurucusu yoktu. Avcı’nın bir oyun plan ve projesi yok olunca. İkinci devreye penaltı gölüyle başlayan Galatasaray İcardi’nin golüyle öne geçti ve üstüne yattı. Ev sahibi Galatasaray Trabzonspor’u adeta uyuttu. İnişli çıkışlı bir sezon geçiren geçen sezonun  şampiyonu İstanbul takımlarına karşı hep kazanırdı.  Ancak bu karşılaşma öyle olmadı. Bordo-Mavili takım sahasında iyi sonuçlar alırken, deplasmanda yoklara oynuyor. Bu sezon kırılgan bir lig yaşıyoruz. Galatasaray’ın ligde puan kaybetme kredisi varken, Trabzonspor’un yok diyebileceğimiz bir akşamda lige havlusu atmış oldu.

Karadeniz ekibi, orta saha oyun kuramayınca rakip sürekli merkezden ataklar yaparak konuk takıma zor anlar yaşattı. Trabzonspor kanatları iyi çalıştıramadı. Merkezden gelen baskılara önlem alamadı. Ev sahibi dönen toplardan kontra atak yaparak geçen yılın şampiyonunu sahasında 2-1 mağlup etti. Bu galibiyet şampiyonluk yarışında bir adayı daha ekarte ederken, diğer adaylar ile de puan farkını artırmış oldu. Lig Trabzonspor için bitti diyebiliriz. Avcı’nın yine değişiklikleri. İhtiyacın olan bir oyuncuyu çıkarıyorsun. Ben yazmaktan usandım Avcı yanlıştan usanmıyor. Bakasetas’ın değişmesi yersizdi. Artık Avcı kendini yenilemeli. Hava soğuk olduğu galiba doğru kararlar veremedi. Bu yılda böyle geçti. Demek ki bu takımı geçen yıl Avcı şampiyon yapmamış. Avcı’nın oyun değişiklikleri can sıkıntısından dolayı yanlış yaptığını söyleyebiliriz.  

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap