SON DAKİKA
SON DAKİKA


Altın değerinde 3 puan
3.02.2019

7 bin Trabzonspor taraftarına ceza verildi. Buna rağmen Akyazı Stadı doluydu. TFF’nin yanlı uygulamaları, sürekli hakem hatalarına kurban giden emekler Trabzonspor’u aşağı çekti ama Bordo-Mavililer kazanmayı bildi. Ankaragücü dün futbol olarak vasatı aşamadı. Trabzonspor da ev sahibi olmanın avantajını kullanarak maçı tek golle kazandı.

Sakatlar, gidenler derken takımın moral motivasyonunu kaybettiği ikinci yarıda 3 puan ilaç gibi geldi. 6. dakikada Ankaragücü kalecisini çalımlayan Rodallega’nın golü jeneriklikti. Trabzonspor’a adapte olma sürecini tamamlanan Kolombiyalı, artık takımın vazgeçilmezi oldu. Dünkü maç da belki de en etkili oynadığı maçtı. Bir de yakaladığı fırsatları gole çevirebilseydi maçın yıldızı olacaktı. Takımda eksik oyuncuların çok fazla olduğu bir dönemde Novak’ı da dün kaybettik. Önümüzdeki hafta Galatasaray deplasmanı kırılma noktası olacak. Puan cetvelinde her an herşey olabilir. Abdülkadir ve Yusuf’un yükselişi devam ediyor. Takımın fiziksel gücü yerinde ama çok kaliteli bir futbol ne yazık ki yok. Ekuban’ın kaçırdığı gol, Nweakame’nin harcadığı pozisyonlar, Galatasaray maçı için SOS sinyalidir. Ünal Hoca forvet hattına acil önlem almalı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap