SON DAKİKA
SON DAKİKA


3 puan sevindirici oldu
12.08.2023

SÜPER Lig’de perde Trabzon’da açıldı. Papara Park’ta oynanan karşılaşmanın ilk devresinde Trabzonspor’un 1-0’lık üstünlüğü vardı.  8’nci dakikada Denswil’in golüyle öne geçen Trabzonspor hem skor üstünlüğünü hem de oyun üstünlüğünü ele geçirdi. Ön alanda Trezeguet, Visca ve Umut ile ön alanda baskı yapan Bordo-Mavililer, Bakasetas ile önemli fırsatlardan yararlanamadı. Trabzonspor’un acil 8 numaraya ihtiyacı var. Yani oyun kurucuya ihtiyacı var. Geçen yıl çok erken havlu atan Bordo-Mavili takım bu sene daha temkinli davranarak aynı duruma düşmemenin hesaplarını yapıyor. Karadeniz ekibi, Akdeniz ekibine göre daha iyi bir futbol ortaya koydu. Takımda görünen o ki Vitor Hugo gibi lider bir oyuncuya ihtiyaç var.

TRABZONSPOR orta alanının üçüncü bölgeyi daha çok beslemesi lazım.  İkinci yarıya hızlı başlayan fırtınanın topu direkten döndü.  İlk yarıda Trabzonspor, ikinci yarıda Antalyaspor daha iyi oynadı. Fırtına’ya bugün gördük ki en az 4 transfere ihtiyacı var. Takımlar 70’nci dakikada sonra oyundan düştü.  İkinci yarıda Trabzonspor’un sadece tek bir atağı vardı oda Umut Bozok ve Bakasetas verkaçından geldi.  Taraftarın takıma desteği mükemmeldi. Oyuncu değişiklikleri takıma katkı sağlamadı. Heyecan dozu yüksek maçta Trabzonspor kazanmasını bildi.  Bu futbol ilerleyen haftalar için umut vermedi.  Bordo-Mavili takımda önemli sakatlıklar yaşandı. O sakatlıklar olmasaydı Bjelica bu takımı daha iyi yerlere getirebilirdi.

 

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap