SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bu gurur hepimizin
23.04.2019
Bölgenin kırmızı çizgilerinden sapmayan habercilik anlayışıyla yöremizin tanıtılması, halkımızın doğru bilgi alması yönünde gayret gösterdik. Doğu Karadeniz'in kabuğunu kırmasını amaç edindik, bölge halkının haberi doğru ve eksiksiz almasına özen gösterdik.

Okurlarımızın gönlünü okşayan haberlerle değil, nesnel haberlerle yeni güne uyandık. Yüzümüzü daima çağa döndük. Modern matbaamızda ofset baskı tekniğiyle hazırlanmış sayfalarla asıl sahiplerimiz olan siz değerli okurlarımıza ulaştık. 'Alın teri'ni şiar edindik, yapmacık, kurmaca haberlerle beslenmedik...
 
Olaylara at gözlüğüyle bakmadık, gerçek neyse ifşa ettik.
  
'Altta kalanın canı çıksın' demedik hiçbir zaman. Azınlıkta kalsa da daima haklının yanında olduk. 

Türkiye'nin iğne deliğinden geçtiği, gazetelerde yaprak dökümünün yaşandığı dönemlerde bile hiçbir personelimizi mağdur etmedik, bilakis gerekli gördüğümüz kadrolara takviye yaptık, gerek maddi gerekse manevi tüm sorunlarında onlara arka çıktık, destek olduk.

Gazetede astından üstüne kadar bütün personelimizi 'yaren' bildik, aile sıcaklığını onlara derinden hissettirdik. Sadece Trabzon'a değil, Doğu Karadeniz Bölgesi'nin tüm sathına ulaştık.
 
Haberse haber, sporsa spor, magazinse magazin, kültürse kültür, sağlıksa sağlık, ilansa ilan... her sayfasıyla  gündem belirleyen KARADENİZ hiçbir zaman 'intihal' çarkını çalıştırmadı, hiç kimsenin emeğine göz koymadı. 
 
Asparagas haberlere yer vermediğimiz gibi okuyucuyu tatmin eden, 'İyi ki KARADENİZ var!' hissi uyandıran bir gazeteyle bayilerde yer aldık. 

'İnsanı olgunlaştıran yaşı değil yaşadıklarıdır.' Üstad Necip Fazıl'ın dediği gibi biz de yaşadıklarımızla büyüdük, olgunlaştık.

Ne mutlu bize ki, 23 Nisan gibi Türkiye Cumhuriyeti'nin yapı taşlarından biri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı günde çifte bayram yapıyoruz. Bugün hem Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bir bayrama kucak açtık hem de KARADENİZ gazetesinin yeni bir yıla gülümsediği günün hazzını ve ferahlığını hissediyoruz.

Ne mutlu bize ki, 41 yıldır tırnağımızla kazıya kazıya zirveye ulaşmanın haklı gururunu yaşadık, yaşıyoruz.

Siz değerli okurlarımızla katbekat büyümeye, gelişmeye, evlerinize misafir olmaya devam edeceğiz...

Tam 41 yıl olduğu gibi.

Bu gurur bizim...

Bu gurur sizin...

Bu gurur alnımızdan düşen alın terinin...

Bu gurur gazetemizin mihenk taşlarının...

Bu gurur hepimizin.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap