SON DAKİKA
SON DAKİKA


Olmadı Başkan Olmadı
5.03.2023

TRABZONSPOR 38 yıl sonra şampiyon yapan kutlamalarda bütün dünyada ses getiren camia olarak biz daha ölmedik zaten büyüktük büyük kalacağız diyen bir başkan kaçarak gitmemeliydi. Evet sayın Ağaoğlu kaçarak gitmiştir. Nedeni,sonucu gizemi ne olursa olsun süresini beklemeliydi kaçmamalıydı. Var ise brütüsleri temizlemeliydi. İstifa etmeyip istifa ettirmeliydi. Nasıl şampiyon hikayesi varsa kaçış hikayesi de vardır. Gelelim maça ilk yarı Trabzonspor, çok başarılı bir performans ortaya koymuştur. Çok net pozisyonlar buldu. İki topu direkten döndü. İlk yarı itibariyle kötü oyuncu yoktu. Öne çıkan oyuncu Abdülkadir’di. Bana göre de Abdülkadir Ömür en iyi oynadığı ilk yarıydı. Ancak Trabzonspor gol bulamayınca ilk yarı 0-0 kapandı.

İLK yarı tamamen savunmada kalan Ümraniyespor ikinci yarıda öne çıkmaya başlayınca oyuna denge geldi. Ümraniyespor golü buldu. Abdullah Avcı geleneksel değişikliğini devam ettirerek savunmacı Siopis çıkarıp yerine hücumcu Bardhi girdi. İlerleyen dakikalarda yapılan değişikliklerde Trabzonspor’a bir fayda getirmedi. Yusuf’un bulduğu golle durum 2-1’e de gelse Trabzonspor maçı kaybetti. Abdullah Avcı, 25’te 25 yaparak yine değişik bir kadro ile sahada yer aldı. Ne acı ki son 35 maç sahasında yenilmeyen Trabzonspor’a mağlubiyeti son sıradaki Ümraniyespor tattırdı. Şampiyon takımı bu hale getirenler utansın. Şampiyon takıma 16 transfer yapanlar utansın. Kalanlar utansın gidenler utansın en önemlisi bu tabloya sebep olanlar utansın ve gereğini yapsın.  

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap