SON DAKİKA
SON DAKİKA


Moralle başladık moralsiz bitirdik
7.06.2023

Geçen yılın şampiyonu Trabzonspor sezona şampiyonluk unvanı ile büyük moralle ve özgüvenle başladı. Ancak şampiyon gibi bitiremedi. Sezon başında çok yanlış hamleler yaparak şampiyon kadroya 12 oyuncu katıldı. Oysa gelişmiş ülkelerin hiçbir tanesinde şampiyon kadro bu kadar sirkülasyona uğramazdı. Bunun bedelini de hem kulüp hem takım çekti. Takım olarak sahada çok olumsuz görüntü vermenin yanı sıra ekonomik anlamda da büyük kayıplarımız oldu. Dolasıyla hem saha sonuçlarından hem de ekonomimizden olduk. Maça gelince son üç haftada başarılı performans gösteren Trabzonspor, o üç maça nazaran çok değişen kadrosuyla yedek sayabilecek Başakşehir karşısında varlık gösteremedi.

Ne eskilerden, ne yenilerden öne çıkan oyuncuca yoktu. Hal böyleyken sonuçta kaçınılmaz oldu. Esas endişen veren taraf ne bu gece oynayan takımdan nede oynamayan oyunculardan nasıl bir kadro oluşacağı ve bu kadrolardan kaç oyuncunun gelecek yıl takımdan kalacağından kimsenin ümitli olmaması sıkıntıyı daha da artıyor. Hamsik’ten sonra birer yaş daha yaşlanan elimizdeki oyuncuların aldıkları parayı düşündükçe, transfer etmeyi düşündüğümüz oyuncuların bonservislerini düşündüğümüzde şampiyon olarak büyük bir moralle başladığımız sezonu büyük bir merakla hatta biraz da ümitsizlikle yeni sezonu beklemekteyiz. Daha öncede yazdığım gibi önemli güvencemiz hocamızın bulunduğu ülke itibariyle çevresindeki bütün ülkelerde futbolcu envanterinin geniş olmasıdır. Sezon sonu itibariyle buda normal skordur. Gitmesini istediğimiz ve bir daha da görmek istemediğimiz bir sezondu. Her şeye rağmen, herkese teşekkür etmek gerekir. Yeni sezon dört gözle bekleniyor. Ancak en önemli beklentimiz hocanın ve yönetimin yapacağı olacaktır. Yeni sezonda buluşmak dileğiyle herkese iyi tatiller.  

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap