SON DAKİKA
SON DAKİKA


Son Kasıma kadar seninleyiz!
16.04.2024

Bu dünyada son Kasım yaşanıncaya kadar seninleyiz Büyük Atatürk!

Senin çağdaşlık, gelişmişlik, dürüstlük, vatanseverlik, akıl ve bilim yolundan hiç ayrılmayacağız. Biraz dertleşmek istedik, kusurumuza bakma lütfen!

Ne zorluklarla Bağımsız Türk Devletini kurduğunu en iyi bilenlerdeniz.

1919’da yola çıktığında, en yakınında bulunanlardan birinin “Tek Kurtuluş çaremiz ABD Mandasını kabullenmektir” diye Karabekir Paşaya mektup yazdığını, diğerinin ise “İngiliz Muhipleri” yani İngiliz Dostları Derneğini kurduklarını ve İngiliz Mandası istediklerini net olarak biliyoruz.

Aradan geçen 105 yılda Kemalistler olarak bizler sayı olarak azaldık, onlar çoğaldı. Helal ve vergilendirilmiş kazanca inanan bizler fakirleştik, harama ve yalana tutunan yobazlar çok zenginleştiler. Kendileri zenginleşirken, devletin kasalarını boşalttılar.

Senin dibindeki ABD Mandacılardan bile daha arsız olanlar, iktidar oldu.

2023 yıl sonu itibariyle “Dış Borç Stokumuz” 500 Milyar Doları aştı. Yani senin sırtına bırakılan ve ancak 1954 yılında bitirebildiğimiz Osmanlı borcu kadar oldu. Buna, Yurtiçi döviz borçlanması ve Kur Koruma da dahil edildiğinde, toplam döviz borcumuz 727 Milyar Dolara ulaştı.

Derdimiz sadece para değil. Borcumuzu bizler ve gençlerimiz çalışır öderiz, hiçbir devletin karşısında boynu bükük kalmayız. Ama şimdi çok daha büyük bir sıkıntımız var. Senin kurduğun Cumhuriyetin kurumlarını yıpratan, damarlarını kesmeye çalışan yobazlar, son ve ölümcül darbe için anlaştılar. Kimlerle mi?

Senin kovduğun emperyalist devletlerle!

Bu kez vitrine AKP, “Harun olmaya geldiler, ama Karun oldular” diyen TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u çıkardı. Senin 1924 Anayasası ile yırtıp attığın, 10 Nisan 1928’de, 7 Aralık 1934 ve 5 Şubat 1937’de yaptığın devrimlere inat, 1921 Anayasasını esas alan bir

“Yeni Sivil Anayasa” yutturmacasını Türk Milletine dayatmaya çalışacaklar…

Burada merak ettiğimiz şudur; Kendisini “Atatürk’ün Partisi” olarak tanıtan CHP, nasıl bir tutum alacak?

14 Mayıs 2023 Genel Seçimleri öncesi, 6’lı ittifak kuruluşunda yaptıkları ve “Manifesto” olarak açıkladıkları gibi “1921 ANAYASASINI MI” esas alacaklar, yoksa, 1937 yılında tamamlanan 1924 Anayasasını mı?

Atam rahat uyu! Senin kurduğun Cumhuriyeti, senin ilke ve devrimlerini, üç-beş tarikat artığına yem yaptırmayacağız. Gerekiyorsa can pahasına…

Aziz Türk Milleti;

AKP’nin çok ilginç TBMM Başkanları oldu. Örneğin Bülent Arınç, Köksal Toptan, İsmail Kahraman, Binali Yıldırım Numan Kurtulmuş gibi.  İzninizle TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’a Anıtkabir’i ve Büyük Atatürk’ü biraz tanıtmak isterim.

Sayın TBMM Başkanı;

Anıtkabir, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Atatürk’ün mekanı ve Türklerin en önemli kahramanın yeridir. Atatürk; Ayasofya’yı, Süleymaniye’yi, Sultanahmet’i biçimlendiren sanat geleneğinin, eskiçağ Anadolu’suna değin gittiğini bilir.

Bergama’dan, Gordion’dan Hattuşaş’a, Arinna’ya, Metilene’ye (Malatya) varan bu sanat geleneği, Süleymaniye Camii’nin giriş kapısını süsleyen işlemeli taşları yapan ellerin, Boğazköy’deki Kral Kapısını yapan ellerle birleştiğini bilir.

Atatürk, Hititlerden Bizans’a, Bizans’tan Selçukluya, Selçukludan Osmanlıya, Osmanlıdan da Türkiye Cumhuriyeti’ne kadar uzanan “Anadolu Birikiminin” son Komutanıdır. Truvalı Turkus, Oğuz Han, Attila, Cengiz Han, Alp Arslan, Ertuğrul Bey, Osman Bey, Fatih Sultan Mehmet, Kanuni Sultan Süleymanların şanını, son Türk Devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nde dünyanın tüm emperyalist devletlerine haykıran önderimizdir Atatürk…

Şimdi varsa çocuğunuzun elinden tutun ve Aslanlı yoldan Anıtkabir’e girin!

Orada, kendi olanaklarıyla Atatürk’ü ziyarete gelen on binlerce aydınlık yüzlü insanlar göreceksiniz. Onlarla selamlaşın, tanışın!

Çocuğunuza lütfen şunları anlatın;

-Bak yavrum, burada bizi tebaa-köle olmaktan kurtarıp “Özgür Bireyler” olmamızı sağlayan Atatürk yatmaktadır!

-Burada son Türk Devletini kurmak için dünyanın en güçlü devletlerini yenen ve “Türk Milleti” kavramını herkese kabul ettiren Atatürk yatmaktadır.

-Burada, herkesin inancını-etnik kökenini-kültürünü rahatça yaşayabileceği, istediği yerde oturabileceği, istediği işi yapabileceği, insan haklarına saygılı, Demokratik Lâik ve Sosyal Hukuk Devletimizi kuran önderimiz yatmaktadır.

-Burada, Türk Kadınına seçme-seçilme hakkını ilk veren ve kadın-erkek eşitliğine inanan Atatürk yatmaktadır…

Sayın TBMM Başkanı;

Tüm bunları anlat, Atatürk’ün ruhuna Fatiha’nı oku ve düşün; Bugünkü ülke yönetiminden memnun musun? AKP’ye geçmeden önce söylediğin gibi hırsızlıklardan, yolsuzluklardan, rüşvetçilerden bıkmadın mı? Kutsal dinimizi, siyasi ve ticari çıkarları için kullananlardan usanmadın mı?

Nasıl bir geçmişten geldiğini sana anlatmaya çalıştım!

Ya geçmişine sahip çıkacaksın ya da emperyal devletlerin elinde tutsak hale gelmiş kişilerin günahına ortak olacaksın. Karar senin Sayın TBMM Başkanı…

Büyük Atatürk, DOĞRU Parti olarak “Son Kasım’a Kadar Seninleyiz…”

Sağlık ve başarı dileklerimle

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap